dinsdag 22 november 2016

Wat is de kindertelefoon

Wat is de kindertelefoon

Je kunt met hen over alles praten. Maar wie zijn zij eigenlijk? De kindertelefoon is een Nederlandse hulpdienst voor kinderen. Abonneer op ons kanaal!


Deze spreekbeurt werd gemaakt door Tessy Kamphorst (jaar). Over ouders, vriendschappen, relaties, seks, pesten en noem maar op. Op deze manier kun je met een gerust hart vertellen over wat je precies dwars zit. Iedereen heeft wel eens een geintje uitgehaal bijvoorbeeld met april. Dan leg je nepdrollen neer of je doet vliegen in iemands glas, dat is niet . Via de telefoon en chat is het iedere . Daarvoor is er een kindertelefoon.


Kindertelefoon : Met Renske van de Kindertelefoon ! Kracht van kinderen als vertrekpunt. En alles wat je vertelt, blijft geheide . Luisterend oor, klankbord . Voor alle kinderen en jongeren die in vertrouwen willen praten over wat hen bezighoudt. Kinderen willen graag weten wat ze moeten doen als ze zelf . We stelden de vraag: wie willen ons hoe benaderen, wat verwachten ze van . Wat we niet fijn vinden, is als je ons voor de grap belt met een verzonnen . En wat iedereen al dacht, gebeurde: toen de gemeenten werden geconfronteerd met . Samen met de Vrijwilligersvacaturebank. In interactie met de kinderen vertellen we wie we zijn en wat we doen. Uitleg over de kindertelefoon.


Wat is de kindertelefoon

Vind jij het belangrijk dat kinderen en jongeren in vertrouwen en anoniem kunnen praten over wat hen bezighoudt? Geef je graag ondersteuning, advies, . Wat heeft dit voor je betekend? Weet je nog hoe de vrijwilliger . Alle vrijwilligers volgen eerst een training waarin ze leren hoe ze met kinderen en jongeren kunnen praten via de telefoon en chat, met wat voor problemen de . Pas vorige week werd namelijk bekend wat het allemaal gaat . Dat doen we door eerst te ontdekken wat niet fijn is. Taken en werkzaamheden. Je hoeft nooit je naam, adres of leeftijd te noemen.


Eigenlijk is het best overzichtelijk. Wat een gemeente kan regelen, regelt de gemeente. Wat wel anders is dan vroeger: bijna van het contact verliep via de . Wat er ook aan de hand is en welke rol u ook heeft: u kunt bij onze professionele.


Waarover word er gebeld? Als vrijwilliger vind je het belangrijk dat zij in vertrouwen en anoniem kunnen praten over alles wat hen bezighoudt. We krijgen met het forum, en doordat we ons nu ook op een wat.


Vijftien jaar geleden, toen de kindertelefoon in Amsterdam werd opgericht, stond. Wat opvalt is vooral dat er steeds méér jongeren bellen. Van gepest worden tot verliefdheid: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения