vrijdag 21 april 2017

Extra koopavond utrecht 2018

Koopavond Utrecht - binnenstad en verschillende wijk- en buurtcentra. Soms vermelden we ook extra koopavonden met kerst. Ieder jaar is er rond Sinterklaas een extra koopavond in Utrecht. Lees meer op indebuurt!


Extra koopavond utrecht 2018

Of er nog extra koopavonden zijn in december in Utrecht ? Handig als je de stad nog in moet om cadeaus voor de feestdagen te . De winkels zijn open tot 21. Kijk voor alle actuele openingstijden op onze website:. Utrecht kent ruime openingstijden: winkels in de historische binnenstad zijn iedere dag. De koopavonden in het Utrechtse centrum zijn op donderdagavond.


Op donderdagavond is de reguliere koopavond : tot 21:uur. Bezoek Utrecht , de winkelstad van Nederland. Een dagje uit in Utrecht is een ware belevenis! Vind hier een buurt te vinden. Hoog Catharijne ligt direct naast het Centraal Station van Utrecht.


Extra koopavond utrecht 2018

Openingstijden Shoppingcenter Overvecht, Utrecht Noord. Wilt u weten wanneer de winkels op mogen zijn in Utrecht en wanneer de winkels open mogen zijn tijdens feestdagen? Veel winkels in de oude binnenstad van Utrecht gaan dat voorbeeld volgen. Tom Broekman, bestuurslid Centrum Management Utrecht.


Ondanks de terugloop van de koopavond op de donderdag is dat qua omzetten nog steeds eens goede avond. Omdat december dit jaar op een zondag valt, kunnen consumenten shoppen op extra koopavonden rondom kerst. Iedere donderdag is er koopavond én op zondag is er een speciale koopzondag.


Denk hierbij aan de Praxis ( Tuincentrum ), Gamma, Leenbakker en Kwantum. De algemene openingstijden voor winkels vermelden wij in onderstaand overzicht. Voor horeca en dienstverlening gelden andere openingstijden.


Utrecht Kanaleneilan Hammarskjöldhof 42a, 12:0 -, 17:00. Zaandam, Gedempte Gracht 3-3a, 12:0 -, 17:00. Ook dit jaar is er rondom Sinterklaas weer veel te beleven in het centrum van Nijmegen.


Hieronder volgt een overzicht van alle feestelijkheden met Sinterklaas. Vanwege de kerst heeft winkeliersvereniging Hart van Tiel de tijden . Deze week is er geen extra koopavond , houd de pagina in de gaten. In Rotterdam zijn er voor de feestdagen extra koopavonden om je geschenken, een nieuw kledingstuk of delicatessen te kopen.


Bekijk de openingstijden hier. Extra koopavonden in Groningen. Heb jij je Sinterklaas- en kerstinkopen al gedaan?


Extra koopavond utrecht 2018

Gelukkig heb je nog even de tijd en zijn er flink wat extra . HairApp Utrecht is per Juni ook geopend op de woensdagavond. Vleuterweide (Middenburcht Utrecht ) zijn: . De nieuwe openingstijden zijn als volgt: Maandag gesloten. Vrijdag december hebben we extra koopavond – voor de Sint de gelegenheid om de laatste inkopen te doen en voor jou de gelegenheid om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения