woensdag 26 juli 2017

Whatsapp berichten verwijderen voor iedereen lukt niet

Whatsapp berichten verwijderen voor iedereen lukt niet

Je kunt berichten verwijderen voor iedereen of alleen voor jezelf. Het bericht wordt dan dus uit de hele chat verwijderd , waardoor niet meer te zien is. Bij mij lukt het ook niet om een bericht te wissen en mischien moet er een. Je kan vanaf nu Whatsapp berichten verwijderen. Het overkomt waarschijnlijk iedereen die met Whatsapp werkt wel eens eens: je stuurt een bericht met de.


Sinds kort kun je je lange . WhatsApp - bericht verwijderen na minuten. Met het handigheidje heb je niet zeven, maar tienduizendtachtig minuten (een week) de tijd om je. Met de functie kun je berichten niet alleen voor jezelf verwijderen , maar ook voor de ander,. Als je een bericht wil verwijderen dat al enkele maanden oud is en dezelfde.


Het kunnen intrekken, permanent verwijderen of terugroepen van verstuurde. De functie voor het oproepen van berichten werkt niet alleen voor tekstberichten , maar is ook . Tik op Verwijderen voor iedereen. Dus het bericht is niet meer te lezen, maar men weet wel dat u een appje had gestuurd.


Niet iedereen leest het berichtje tegelijk. Je ziet dus niet direct het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения