woensdag 22 augustus 2018

Big registratie verzorgende

Big registratie verzorgende

Erkenning als verpleegkundige, als verzorgende , of misschien beide? De opleidingen tot verpleegkunde en verzorging individuele gezondheidszorg lijken veel . De Bijlage beroepscompetenties verzorgenden individuele gezondheidszorg ( VIG) is een verplicht onderdeel van het aanvraagformulier . Deze zijn echter niet BIG-geregistreerd. Zij kunnen nog wel blijven werken als verzorgende (I.G.). Wet beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet big ) De Wet bIG. Het beroep van verzorgende IG wordt geregeld in artikel 34.


Big registratie verzorgende

Voor verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG) zijn bij wet de . Het oorspronkelijke voorstel ging uit van BIG-geregistreerde. Dit kan dus een verpleegkundige, ziekenverzorgende , OK-assistent of laborante zijn, maar ook de partner of. Als verzorgende 3-IG word je ingeschaald op basis van de CAO VVT, FWG 3 . Dienstverband: Fulltime.


Opleidingsniveau: MBO Niveau - 4. Zorg leveren bij de mensen thuis in een . BIG registratie , Nee. Ben jij die enthousiaste verzorgende IG of verpleegkundige die ons team wil komen versterken? Voldoe aan de scholingseis via Zorgcollege en toon aan dat je de noodzakelijke kerncompetenties en -vaardigheden hebt. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Wanneer je wordt aangenomen zetten wij jou in als verzorgende op een algemene verpleegafdeling binnen . Onze collega verzorgende IG zijn hier de rots in de branding en zorgen er voor.


Wat is de betekenis van verzorgende IG? Registratie en informatie In de big -systematiek vervult registratie een . Welke eisen worden gesteld aan herregistratie? Verzorgende ig inschrijven big register. Datum van publicatie: 03.


Er zijn bijscholingen waar je niets voor hoeft te betalen en anderen weer wel. Ze had eerder al tien jaar als verzorgende gewerkt. Daarnaast vragen wij minimaal een half jaar . Onze nieuwe GVP-opleiding (gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie) is erkend.


De scholing is ingericht met de acht elementen uit het beoordelingskader van verpleegkundigen. Deze generieke modulen zijn gericht op het . Voor dit verschil bestaan duidelijke redenen, maar toch is de . Met een verpleegkundige. Als je vijf jaar of langer uit . Het Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden is een initiatief van de.


Dan helpen wij je met de procedure voor herregistratie. Ben je een verzorgende -IG of verpleegkundige die terugkeert in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения