vrijdag 28 september 2018

Horeca te huur antwerpen

Het grootste aanbod voor een horeca in Antwerpen (verhuur) vind je op Immoweb. Op zoek naar een horeca te huur in Antwerpen ? We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca antwerpen , met prijzen vanaf € 590. Voldoende parkeergelegenheid ! Tientallen ondernemingen uit HORECA sector over te nemen. Het pand staat ook te huur. Wegens meerdere horecazaken en het ons te veel wordt, zouden we graag.


Horeca te huur antwerpen

Hier vind je alle handelspanden van de groep Duvel Moortgat die te huur of te koop. Antwerpen Description:Grand Café met prachtige toog en lambrisering en . In hartje centrum Antwerpen gelegen goed draaiende frituur en . Kopen en verkopen op 2dehands. Je hebt er lang over nagedacht, zelfs nachten van wakker gelegen, de tijd is rijp om je horecazaak over te laten.


De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Events zijn mogelijk vóór 10. Hierbij bestaat de mogelijkheid om de commerciële ruimte u. Instap klaar horeca gelijkvloers op absolute toplocatie Antwerpen Zuid. Vind hier alle bedrijfsvastgoed te huur in provincie Antwerpen.


Horeca te huur antwerpen

Grootste aanbod commerciële ruimtes (loods, kantoor, magazijn,) staat op Zimmo! Bekijk hier het volledige aanbod handelspanden, winkels,. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te huur , commerciele ruimte. Ontdek hier het volledige. Goed gelegen gastronomisch restaurant met een vast en trouw cliënteel en perfect als koppel te runnen, dit is een buitenkans!


Café te huur op toplocatie, Sint Jacobsmarkt te. Gelegen vlakbij vernieuwd Operaplein en Rooseveltplaats. Cafeetje op de Oude Koornmarkt in Antwerp over te nemen voor een klein prijsje.


Horeca te huur antwerpen

Jo Van Polfliet Huurprijs. WALLS heeft een ruim aanbod voor u beschikbaar. Neem snel een kijkje en ontdek alle winkels! Tafels En Stoelen Horeca Huren Rotterdam Huur Antwerpen Tweedehands.


Commissie op jaarhuur te betalen door nieuwe hu. U wil een bedrijfsvastgoed huren? Restaurant bevind zich op minuut loopafstand van Antwerpen Centraal Station. Deze instapklare zaak met veel potentieel en cliënteel is de ideale investering voor een jong koppel.


Prachtige brasserie met ruime parking aan de oever van de Schelde te Branst met mogelijkheid tot overname. Marktleider in kassasystemen en barautomatisering voor de horeca. Momenteel verhuurd aan een van de best groeiende horeca ketens van België welke zeer kredietwaardig is en geen huurachterstand kent.


Ik huur het hele gebouw, maar enkel de benedenverdieping gebruik ik voor . Bekijk ook ons assortiment: aan amusementsspelen: . Individuele handelszaak te huur Paleisstraat 98-Antwerpen € 3. Te huur Zeer centraal gelegen handelsgelijkvloers voor een horecazaak of andere bestemming te Antwerpen centrum, omgeving Grote Markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения