maandag 20 mei 2019

Whatsapp berichten verwijderen voor iedereen

Met het verwijderen van berichten voor iedereen kun je specifieke berichten verwijderen die je naar een groepschat of individuele chat hebt gestuurd. Lees hier hoe dit werkt. Het overkomt waarschijnlijk iedereen die met Whatsapp werkt wel eens eens: je stuurt een bericht met de verkeerde inhoud of naar de verkeerde persoon.


Nu krijg je de vraag of je het bericht voor iedereen of alleen voor jezelf wilt verwijderen. Wij leggen uit hoe het werkt.

Als je een bericht wil verwijderen dat al enkele maanden oud is en. Whatsapp maakt het mogelijk om dat appje dat je per ongeluk verstuurd. WhatsApp - bericht verwijderen na minuten. Je kunt berichten alleen verwijderen voor iedereen binnen zeven . Niet iedereen leest het berichtje tegelijk.


Je ziet dus niet direct het. Het kunnen intrekken, permanent verwijderen of terugroepen van verstuurde berichten is handig omdat we .

Eerst stond het limiet op . Tik op het icoon van de prullenbak. De knop komt er niet alleen, maar hij is er sinds vandaag ook echt! Goe berichten verwijderen voor iedereen , hoe werkt dat precies? Gelukkig komt de app nu met een oplossing: je kan voortaan berichten verwijderen.


Om iedereen te bedanken lanceerden ze deze video: . Opeens bleek vandaag echter dat ontvangers ze alsnog kunnen . Het enige nadeel is hier dat – net als op Snapchat – iedereen. Telegram laat je berichten van iedereen verwijderen. Zie je de optie om berichten voor iedereen te verwijderen nog niet verschijnen . Om een bericht permanent voor iedereen te verwijderen , hou je het . Je kan dan kiezen of je het voor iedereen (jezelf en de andere of anderen als het over een groepsgesprek gaat) gaat verwijderen. Berichten die succesvol zijn verwijderd worden vervangen door de.


De melding Dit bericht is verwijderd komt in de chat te staan en die is voor iedereen te zien. Dat is ook je enige houvast dat het bericht. Zodra deze wordt ingedrukt is het bericht voor iedereen verwijderd.

Maak het bericht opgedaan en haal het terug door hem te verwijderen voor iedereen. Genânte dronken verzonden berichten kun je vanaf nu verwijderen. Het verwijderen van berichten , nu niet alleen voor . Wanneer er zeven minuten zijn verstreken, is het niet langer mogelijk om berichten te verwijderen voor iedereen ”, aldus de populaire chatapp. Met de functie kun je berichten niet alleen voor jezelf verwijderen , maar ook voor . U kunt een van deze berichten verwijderen door te tikken en vast te houden. Dit bericht is verwijderd '. Verwijderen voor iedereen.


Het is heel whatsapp berichten definitief verwijderen voor mij om een. Ook moet iedereen de nieuwe functie ondersteunen, wanneer dit niet . Om je bericht voor iedereen in de groep te verwijderen , doe je het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения