dinsdag 18 juni 2019

Big register

Het BIG - register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag. U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma. In het BIG - register kunt u zien of een zorgverlener de juiste registratie heeft om zijn beroep te mogen uitoefenen. Een BIG-registratie maakt duidelijk wat een zorgverlener mag en kan.


Big register

Kijk hier waarom en hoe u zich moet inschrijven in het BIG - register. BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Herregistratie is mogelijk op grond van relevante werkervaring of . Als je je geneeskundeopleiding succesvol hebt afgeron kun je je inschrijven in het BIG - register. Het is handig om dit te doen zodra je bent afgestudeerd.


Nederland telt nu ongeveer duizend minder artsen met een BIG -registratie dan vorig jaar. Dit laat een woordvoerder van het Centraal . Word ik geregistreerd als apotheker in het BIG - register zodra ik mijn PRC behaal ? Ook indien ik niet-apotheker of apotheker met een niet-Nederlands diploma . Deze zorgverleners kunnen zich in het BIG - register registreren als zij . Verpleegkundige beroepsbeoefenaren moeten eens in de vijf jaar aantonen dat hun kennis en vaardigheden zich nog op een minimaal vereist . Is een werkgever (door de wet) verplicht om van hun werknemers een bewijs van inschrijving in het Bigregister in het personeelsdossier te hebben? Klimaatconferentie di sep. OP TAFEL bijeenkomsten: Wat.


Big register

De POH-GGZ functie is geen beroep in de zin van de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG ). Bijvoorbeeld op het indienen van een aanvraag voor een inschrijving in het BIG - register. De Wet op de Beroepen in de . Ook was het mogelijk om een verklaring van inschrijving in het register . Het aantal Nederlandse artsen in het BIG - register is per januari met 18. Dit is het gevolg van nieuwe eisen voor herregistratie. Lees meer op bigregister. Via de advieswijzer kunt u alvast nagaan welke procedure voor u geldt.


Ga je werken als fysiotherapeut ? Dan moet je je verplicht inschrijven in het BIG - register. Het geeft duidelijkheid over de bevoegdheden van een zorgverlener. Zuster Jansen geeft hier alle informatie over het BIG - register. Wat is het BIG - register , is jouw zorgverlener geregistreerd in het BIG - register en met welke tuchtmaatregelen krijgen zorgverleners te maken.


Een erkende zorgverlener staat geregistreerd in het zogenaamde BIG - register. In dit register kunt u zien of een zorgverlener voldoet aan de opleidings- en . Registratie gaat niet automatisch: . Skills Management heeft nu een directe koppeling met het BIG - register. Medewerkers hebben zo zelf inzicht in hun BIG-certificering. Voor HR- professionals en . Vanaf deze datum bent u steeds voor een periode van jaar ingeschreven in het register.


De leden van de Nvvh zijn ingeschreven in het BIG register , op enkele uitzonderingen na. In de psychologische gezondheidszorg zijn drie beroepen wettelijk verankerd: de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения