woensdag 31 juli 2019

Chat anoniem over je problemen

Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je ( anoniem ) je verhaal kwijt. Dit wordt via ons systeem automatisch gedaan, dus je blijft gewoon anoniem. Lees hier meer over het websitegebruik en de Privacy.


Je kan anoniem contact opnemen over alles wat je bezighoudt. Via het telefoonnummer 1kan je bellen. Je kan ook mailen of chatten met een vrijwilliger. Wil jij online chatten over problemen ? Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die ( anoniem ) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten.


Heb je problemen en zoek je een luisterend oor voor jouw verhaal, online, anoniem en gratis? Onze chatgesprekken zijn anoniem , gratis en duren maximaal minuten. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link.


Gratis anoniem chatten bij psychische problemen. Ook wanneer je niet goed weet waarom je . Er kunnen heel wat problemen aan bod komen: vragen over alleen wonen, ruzies in. Je blijft anoniem en krijgt een persoonlijk antwoor ook online. Online Zone waar jongeren ieder probleem anoniem.


Over 1onderwerpen wordt info en advies gegeven en kan je chatten en mailen . Anoniem en met respect. Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen. Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je ( anoniem ) chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over. Leuke, spannende en grappige chats met webcam.


Zonder verplichte registratie, volledig anoniem en gratis. Het is tijd voor chatten met vreemden! Ook dan is het geen probleem en start je met één klik een nieuwe chat. Wil je nog meer weten over Chat Met Vreemden?


Met vragen en problemen over welzijn kan men terecht bij een Centrum voor. Zit je ergens mee en je wilt er met iemand anoniem over praten? De Kindertelefoon kun je met een medewerker chatten over je vraag of probleem. Is anonieme hulp voor jou de eerste stap om iets aan je problemen te doen?


Chat anoniem over je problemen

Zie je het even niet meer zitten? Chat kosteloos en anoniem over jouw problemen. Wij bieden een luisterend oor. Checkchat is een anonieme chat voor jongeren met vragen over de (eigen).


Interactieve website over psychische problemen , speciaal voor kinderen en jongeren. Chat met een medewerker, stel ons een vraag via een formulier of raadpleeg een van de hulplijnen. Je kan gratis en anoniem bij het CLB terecht voor info of begeleiding. Zorgen of vragen over familiale problemen ? Onze chatdienst is op dit moment jammer genoeg gesloten of bezet, wat betekent dat al onze. Je gesprek is volledig gratis en anoniem.


Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Het gesprek is anoniem , je kunt haar of hem alles vertellen.


Door Malou van Hintum oktober . Geen probleem , begin gewoon een chat. Dan vragen we je, uiteraard anoniem , een vragenlijst in te vullen. Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem chatten over , en hulp bij, psychische problemen.


Chat anoniem over je problemen

Chatten over psychische problemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения