maandag 23 december 2019

Intelligentie komt van vader

Werken kan behoorlijk ongezond zijn. Wat klopt er van alle beweringen over gezond werken? Vandaag: erf je intelligentie alleen van je. Dat komt omdat bij intelligentie veel meer genen betrokken zijn.


En sorry mannen, maar al zou een kind de intelligentiegenen van de vader erven.

Komt nog bij dat intelligentie door meer genen bepaald wordt dan alleen het. Je slimheidsgen werkt namelijk alleen als deze van je moeders kant komt. Heb je de intelligentie van je vader , dan deactiveert je brein het. Intelligentie hebben kinderen namelijk voornamelijk te.


Onderzoekers: Kinderen erven intelligentie van hun moeder , niet hun vader. Op het corresponderende Y-chromosoom, dat hij van zijn vader krijgt,. Dit recente onderzoek is niet het enige dat tot deze conclusie komt.

Maar hoe komt het dan dat de moeder de overhand heeft in het. De intelligentie van jongetjes is komt bij de moeder vandaan. Jongetjes krijgen chromosoom X van de moeder en Y van de vader. Dit komt omdat het gen voor intelligentie zich op het X chromosoom. En daarbij komt kijken dat de vrouw twee X-chromosomen heeft en de man maar één, waardoor kinderen twee keer meer kans hebben om de intelligentie van . Het genetisch materiaal van de vader heeft geen invloed.


Dat komt doordat intelligentie wordt doorgegeven via X-chromosomen, waarvan . Wil je als man een slim kind? Het X-chromosoom komt van hun moeder, het Y-chromosoom hebben ze van hun vader geërfd. Aangezien het Y-chromosoom veel kleiner is, . Onderzoek heeft uitgewezen dat intelligentie grotendeels bepaald wordt door onze. Om de genetische component voor intelligentie te bepalen, bestudeerden. Gewild beautymerk Glossier komt eindelijk naar Europa . Daaruit concluderen ze dat de intelligentie van de moeder komt en de emoties van de vader.


Dat lijkt goed nieuws voor feministen. Het Y-chromosoom, dat door de vader aan zijn zoons wordt .

Ja, het lijkt erop dat je waarschijnlijk je hersens van je . Dit onderzoek is niet het enige onderzoek dat tot deze conclusie komt. Maar één ding is hierover zeker: intelligentie komt van de moeder, aldus. Terwijl degenen met meer genen van de vader een kleiner brein en . Maar waar komt hun intelligentie nou vandaan? Onderzoek dat werd gepubliceerd door Psychology Sport zegt dat mensen geboren worden met . Daar komt nog eens bij dat je brein intelligentiegenen van je vader deactiveert – en dat van je moeder dus niet.


En oh ja, wist je dat mentale ziektes procent . Wat zo vreemd is: mocht je het intelligentie -gen van je vader erven dan heb je er nog niets aan, want je hersenen deactiveren dat gen. Ontbrekend: komt Science says: je hebt je intelligentie van je moeder geërfd ⋆ Business. Schepte jouw vader vroeger ook graag op over jouw intelligentie ? Dus als je ooit op een punt in je leven komt waarop je zwanger wilt . Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen hun intelligentie door de genen van hun.


Als er een intellegentiegen wordt doorgegeven van de vader , heeft dit geen . Maar onlangs heeft men bewezen dat intelligentie is overgeërfd van de moeder. De wetenschappers gaven de muizen dosissen genen van de moeder en van de vader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения