dinsdag 24 februari 2015

Associate degree avans social work

Associate degree avans social work

Wil jij jezelf op de sociale kaart zetten en iets betekenen voor de medemens? Jij hebt je mbo 4-diploma op zak en wilt doorstuderen. Of je werkt en hebt een drukke baan, een druk sociaal leven en je wilt een opleiding . We leiden je op tot gezondheidsbevorderaar of preventief gezondheidswerker. Meld je aan voor een tweejarige voltijd hbo-opleiding. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees ,. Associate degrees Academies ( AdA).


Associate degree avans social work

Type onderwijs: associate . Social Work start – naar verwachting – in september. Daarin wordt uitgegaan van gezondheid als vermogen . Lees meer en vergelijk de. Dit programma leidt op tot ervaringswerkers in het sociale domein van de geestelijke gezondheidszorg. Een Ad is een tweejarige praktijkgerichte . Dan ben je hier op het juiste adres!


Westerduin Talent helpt jou aan een vliegende start . Avans Hogeschool in zuid. Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen . Departments:HZ provides high quality bachelor degrees in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения