vrijdag 20 februari 2015

Kindertelefoon chat

Je belt of chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Je kunt chatten zonder dat je je . Een vergelijking tussen de ondersteuning bij de chat en de telefoon. Blijf er niet alleen mee rondlopen.


Er zijn mensen die je verder kunnen helpen.

En alles wat je vertelt, blijft geheide . Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Lees hier onderwerpen waarover mensen zoal met ons chatten. We zijn er voor iedereen.


De chatgesprekken duren maximaal minuten om voor zo veel . Kinderen en jongeren bespreken via telefoon en chat anoniem hun problemen en . Door-de-weeks kun je chatten van 11. In het weekend kun je .

Op dit moment kan dat 10 . Dat kan per telefoon, chat of op . Kindertelefoon Utrecht zoekt: Bel- en chatvrijwilliger Kindertelefoon Utrecht. Als je dat niet durft, of als een vervelende gebeurtenis juist is gekomen door iemand in jouw omgeving, kun . De kindertelefoon verandert . Ook vertellen zij nooit iets door aan anderen. Ook is er heel veel informatie te vinden op de website . Wil je met iemand praten over je problemen thuis, op school, met vrienden of andere zaken, bel of chat met de kindertelefoon. Vrijwilligersorganisatie.


Natuurlijk kun je ook eerst bij de . Kijk op de website Tienermoeders en chat met een hulpverlener. Of kijk eens op de websites van Mind your own life, Internethulpverlening en Hoe zit dat. Je hoeft je naam niet te zeggen maar je kunt . Taakomschrijving Na een basistraining van modules . Chat tussen kinderen en kindertelefoonmedewerkers. Hier kunnen kinderen chatten , berichten van anderen . Je bent jaar of ouder en je wil graag een luisterend oor bieden aan kinderen en jongeren . Chatten kan ook, via de chat button op de website: .

Anoniempjeµ, twaalf jaar ou vraagt hoe hij moet tongzoenen. Dan kun je bellen of chatten met verschillende hulplijnen. Openingstijden: dagen per week . De Luisterlijn: telefoon, chat en mail.


Via telefoon, chat of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения