dinsdag 21 april 2015

Iphone opslag verwijderen

Maak ruimte vrij met deze tips! OS controleert de opslagruimte van uw apparaat door te analyseren. Plus) standaard GB geheugen heeft, moet je goed om kunnen gaan met de opslagruimte.


Iphone opslag verwijderen

In weerwil van de duurzaamhei . Het beste wat u kunt doen, is media van uw apparaat verwijderen. Soms zit je opslag vol, maar heb je geen idee waar al die opslagruimte naar toe is gegaan. Tip Apps verwijderen om opslagruimte vrij te maken. Om de waarheid te spreken, ben je niet de enige die het een beetje mysterieus vond.


Creëer opslagruimte op je iDevice zonder iets te verwijderen - EDITIE. Er is niets vervelender dan de. OS bevat verschillende trucs voor het beheren van de opslag van je iDevice.


Iphone opslag verwijderen

Dit is dé truc om, wanneer je fotorol geen nieuwe beelden meer toelaat, alsnog een foto te maken. Je kunt in de Dropbox-app voor Android net . Verwijder dan degene die het grootste is. Bovenaan zie je het totale geheugen en . Opslagruimte is even frustrerend als mysterieus. OS : apps opruimen of verwijderen.


Selecteer de app die u wilt verwijderen. Als u ervoor kiest App offloaden, . De laatste weken krijg ik echter regelmatig de melding dat het . Het kan dus heel handig zijn om snel ruimte te maken . Hier kan je de opslag nagaan van zowel je . Misschien probeer je iCloud- opslagruimte vrij te maken, of heb je niet langer een. Als het aan de telefoon met Opslag bijna vol opduikt, enkel tik op Done en . Ik zal wat vaardigheden delen met iCloud- opslag vol maken. Wanneer je iCloud- opslag vol zit, worden er geen reservekopieën. Apple ineens ruimte vrij in de opslag.


Spring naar Apps verwijderen en opnieuw installeren - Apps verwijderen en opnieuw installeren. Alleen een nadeel daarvan is dat je áltijd wel opslag tekort hebt. Tik op Gebruik en dan op Beheer opslag. Deze bestanden zullen verwijderd worden wanneer je WhatsApp opnieuw.


Als je he-le-maal klaar bent met deze . Opslag optimaliseren met iCloud Fotobibliotheek. In de instellingen van deze apps kun je deze data verwijderen. Met 5GB gratis opslagruimte voor iCloud is Appel niet erg royaal, want.


Iphone opslag verwijderen

Dan zal de melding dat je opslag vol zit je niet onbekend zijn. As je telefoon vol begint te raken, dan krijg je aanbevelingen voor wat je het beste kan verwijderen. Uiteraard is het niet altijd nodig om apps te verwijderen.


Wacht tot de details van het opslaggebruik worden ingevuld op dit tabblad. Ga naar Instellingen Ga naar Algemeen ga naar Gebruik Onder opslag staat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения