donderdag 23 juli 2015

Blauwnet keolis

Blauwnet keolis

Hier vind je leuke acties en belangrijk. In Gelderland (Veluwe). Zwolle – Keolis is verheugd met de mooie waardering van haar reizigers in de jaarlijkse OV Klantenbarometer. Twee uitschieters zijn Twents, . Of je nu met Arriva reist of met Keolis (voorheen Syntus), het maakt in Overijssel straks niet uit.


Blauwnet keolis

Klantenservice van NS, NS International, Arriva, Connexxion, Keolis en Breng. Deze stijl wordt ook toegepast op de treintrajecten Zwolle-Kampen, Zwolle-Enschede en . Blauwnet is een samenwerkingsverband tussen Keolis. Keolis startte zondag wel met haar dienstregeling waardoor zaterdagnacht onder. Daarom hebben we een aantal reisregels opgesteld.


Treinreizigers tussen Raalte en Zwolle blijven tot augustus te maken houden met volle wagons. Het gaat om de volgende trajecten: Zwolle – Kampen ( Keolis NL), Zwolle – Enschede. Keolis Nederland staat voor een aangename en veilige reis.


Blauwnet keolis

Provincie Overijssel, Provincie Drenthe en vervoerders Keolis en Arriva. Reizigers die overstappen van Keolis - op Arriva-treinen, hoeven niet . Opvallend is dat de Keolis treinen geen logo op de front hebben. It is striking that the Keolis.


Ik heb de actievoorwaarden. Blauw Net is zelf geen vervoerder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения