dinsdag 21 juli 2015

Online chatten met een dokter

Heb je een vraag over je gezondhei maar heb je geen zin in gedoe met afspraken en wachtkamers? Download App de dokter en start een chat. Ontvang snel antwoord op uw gezondheidsvraag. De chat is iedere dag geopend van . Waar en wanneer je wilt.


Chat online met een dokter.

Ben je patiënt bij ons en snel een antwoord nodig? Voeg ons telefoonnummer toe aan uw . Of hebt u een vraag over uw gezondheid? Stel uw vraag via WhatsApp.


Meteen weten of u naar de dokter moet? Wij voorzien u direct van. Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Hiervoor hoeft u niet eerst naar de huisarts. Bel of chat met de Zorgcoach ​.

Chatten met een dokter vanaf je vakantiebestemming. Het overkwam een Nederlandse jongen die alleen aan het backpacken was in Australië. Je kan bellen of chatten met lotgenoten onder begeleiding van een.


Hier kan je terecht voor informatie over cannabisgebruik en voor online hulp als je. Met medische vragen of bezorgdheden over je gezondheid ga je best naar je huisarts. Begin dit jaar werden artsen door de Autoriteit Persoonsgegevens, een onafhankelijke privacy-autoriteit, op hun vingers getikt, omdat ze . Vragen over je gezondheid? Het is een bewuste keuze om eigen personeel op de chatservice te zetten, zegt het ziekenhuis.


Zelfs toen huisarts Max over de negentig was, vroegen . Actueel: Zin in de zomer! Emerence Drenth, huisarts. Debora Smits – de Vries, huisarts. Christine Weenink, huisarts.


Bij een aantal internetdokters zijn folders met informatie over ziekten en. Schie uit Leiden is de dokter van de chatline. De KNMG geeft randvoorwaarden in de richtlijn Online arts-patiënt contact.


Sommige mensen komen nooit bij de huisarts , anderen komen er regelmatig. Je kunt bij de huisarts terecht voor meer dan je misschien denkt. Dokter Appke is de hele week bereikbaar.

De assistent kan op interactieve. Uw patiënten kunnen dus ook . De virtuele doktersassistente is uur dagen per week online. Vanaf nu hoeft u als patiënt van Arts en Zorg voor veel zorgvragen niet meer uw huis uit of tijd vrij te.


Doe enkel een beroep op de huisartsenwachtdienst bij afwezigheid van uw huisarts en bij dringende problemen. De Vakantiedokter staat altijd voor u klaar. Niet alleen in noodgevallen, maar ook als u twijfelt over een klacht of een tolk nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения