maandag 17 augustus 2015

Wijnbar te koop

Wijnbar te koop

Hotel te koop in amsterdam centrum, op een a-locatie. Horecaruimte beschikbaar aan de Gooilandsingel te Rotterdam. Unieke kans strandpaviljoen te koop te Zandvoort aan Zee. Met moderne wijnbar van m² met Horeca-vergunning.


Wijnbar te koop

Toe aan een nieuw avontuur, dol op wijn en ook nog een topondernemer? Dan is dit wellicht jouw kans, want één van de leukste wijnbars van . Koop een geschenkbon in Blend Brugge of Blend Gent! Ons prachtige pareltje staat te koop ! Start jij dit seizoen met jouw eigen (wijn)bar ? Een gezellige kleine wijnbar met keuken op een A locatie te Rotterdam. In deze wijnbar aan de Zandpoort in Deventer zit je goed.


Wijn proeven bij Wijnbar Wijn bij Arentz in Nijmegen is altijd weer een. Onze wijnen zijn ook te koop in de webshop van Wijnhandel Marcel Arentz. Bistro en wijnbar De Dames is een nieuw concept op Schiermonnikoog. Je kan er ook Schierse Hippo kopen als souvenir om mee te nemen naar de wal.


Het interieur van onze wijnbar is speciaal voor ons ontworpen en geïnspireerd op de. Nagenoeg alle wijnen uit de bar zijn in onze webshop te verkrijgen. MONO is gestopt om een eigen wijnbar te openen.


Mogelijkheid tot aankoop van alleen het restaurant. Te koop : op top locatie gelegen horeca pand. In de Pijp te Amsterdam kan je naar Wijnbar Paskamer, voor lekker eten ( tapasstyle) en heerlijke wijn. Kom snel proeven, ook voor wijncursussen.


Onderstaande restaurants of wijnbars hebben onze wijnen op de kaart staan: Restaurant Mes Amis, Maastricht. Bilderberg hotel Chateau Holtmühle, Tegelen. Wegens gebrek aan opvolging: luxe wijnbar ter overname aangeboden. De wijnbar is gelegen aan de rand van het centrum van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения