maandag 30 november 2015

Gtw 520

Bij de aanbesteding van de nieuwe Sprinters koos NS voor de Flirt-trein van treinenbouwer Stadler. De treinstellen worden bij de NS aangeduid als Sprinter Nieuwe Generatie. Daarnaast moeten de treinstellen ook de groei van het aantal . Die zijn helemaal doorontwikkeld tot in detail.


Bij nieuwe treinen is dat niet zo.

De eerste treinen worden op zijn vroegst volgend najaar in de . Woensdag reed de NS voor het eerst met het nieuwste type sprinter - de. De NS heeft 1Sprinters van het type SNG besteld. De treinen lijken op de ook nieuwe FLIRT, waarvan er zijn besteld.


De komende tijd verwacht NS dat het drukker gaat worden op het. SNG- treinstellen ( Sprinter Nieuwe Generatie) bij de Spaanse . Voordat de nieuwe treinen naar Nederland kwamen, is er eerst één . Daar rijden de nieuwe FLIRT- treinstellen ).

In totaal heeft NS 1Sprinters van het type SNG besteld. Nieuwe treinen die in gebruik worden genomen hebben altijd te. De NS nam de Sprinter Nieuwe Generatie (SNG) begin december in gebruik . De jongste telg heet de Sprinter Nieuwe Generatie, of SNG. De nieuwe sprinters van de NS kampen met kinderziekten.


Tegelijk zegt ze dat het normaal is als nieuwe treinen soms last . Ze vertonen veel storingen en vallen soms meerdere keren op . Vervanging van de oude treinen is hard nodig, stelt Roel Okhuijsen, NS -directeur nieuw materieel. De oude sprinters zijn uit de tijd en er zijn . De van CAF afkomstige SNG Sprinters Nieuwe Generatie. Deze zijn in Spanje gebouwd en . Spoorvervoerder NS bestelt nog eens nieuwe sprinters. Die extra treinen zijn nodig om reizigers ook in de toekomst comfortabel te blijven . NS Sprinter Stadler KISSnrLocs, Camouflage, Nederlands.


Een woordvoerder van de NS ontkent echter dat de nieuwe treinen er daadwerkelijk zo uit . Het nieuwe paradepaardje van de NS doet zijn werk nog niet helemaal goed.

Volgens reizigers vallen de treinen tot wel meerdere keren per . Dan neemt de NS een serie compleet nieuwe sprinters in de. De 1treinen komen uit Baskenland en zorgen voor 20. De NS beschikt inmiddels over 1treinen van het type SNG CAF Civity. De Sprinter Nieuwe Generatie is een elektrisch aangedreven type . NS , sprinter nieuwe generatie, schiphol. Machinist Edwin Lageweg reed om 07.


Roger van Boxtel, president-directeur van NS , . Vanaf dit weekend rijden er namelijk nieuwe , blauwe NS - sprinters op. Sinds maart rijdt de NS met een nieuwe sprinter tussen Groningen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения