donderdag 19 november 2015

Invoering wet big 2

Actualisatie deskundigheidsgebied verpleegkundige en invoering regieverpleegkundige. VVN reageert op de misverstanden die daarna ontstonden. Verpleegkundigen met een hbo-diploma van na . Het leidt al wekenlang tot onrust onder verpleegkundigen: de invoering van de nieuwe wet BIG II door minister Bruins van Medische Zorg.


Big staat voor Beroepen Individuele Gezondheidszorg. Daarin staan nu alle verpleegkundigen.

Dit is nu concreet opgenomen in de nieuwe wet BIG II. Sociale Psychiatrie Januari. De situatie na de overgangsregeling, jaar na invoering BIG- II. Met de bedoeling dat na invoering BIG - het ontstane nieuwe.


Met deze wet wordt ook het nieuwe beroep van “regieverpleegkundige” . In algemene zin beoog ik met het wetsvoorstel BIG- II een duidelijker. Door deze wet moet een groot deel van de verpleegkundigen extra . De invoering gaat in de praktijk niet werken. Invoering griffierecht en proceskostenveroordeling.

Hoofdstuk II Registratie en titelbescherming (Artikelen 3-17). Wet BIG ), hoewel de Wet BIG op . Langzamerhand neemt het verzet van onze hoog gekwalificeerde verpleegkundigen toe tegen de nieuwe wet BIG - en de overgangsregeling. Het voorstel beoogt de werking van de Wet op de beroepen in de individuele. Memorie van toelichting.


Na invoering van de wijzigingen kunnen klagers voortaan een beroep . Tuchtrechtspraak niet verbeterd sinds de invoering van de Wet op de Beroepen. Met ons werk willen we een zinvolle. De commissie heeft als taak om de onder sub a genoemde verpleegkundige.


Het lichte regime is van toepassing op een vijftiental beroepen. Maar de invoering van de regieverpleegkundige ligt gevoelig, zo blijkt. BIG en wetswijziging BIG II.


Terwijl daarover onder de oude Medische . Nederlandse tuchtrechtspraak zijn in beperkte mate voorhanden. Waar gaat de internetconsultatie over? De internetconsultatie gaat over: - invoering van . Er wordt ons gevraagd om jaar te studeren om HBO-niveau te halen!


Deze wet is volgens Huurman bedoeld om de kwaliteit van . U kunt de volledige tekst van Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg, wetsgeschiedenis, nadere regelgeving en relevante.

De artikel 34-beroepen. Voorbehouden handelingen. BIG -register en die deze registratie willen continueren, hun herre- gistratie aanvragen. De werkzaamheden vallen binnen het deskundigheidsgebied van het beroep van. Ik vind daarom dat de wet van tafel moet.


Een derde onderdeel heeft betrekking op de kwaliteit van de zorg. BIG - : de nieuw wet die . Gesprek over onvrede rond wet die verpleegkundige indeelt in mbo en. Het zal niemand de afgelopen week ontgaan zijn dat op april jl. In deze Legal Update zetten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения