maandag 22 augustus 2016

Pharos pand hoofddorp

Pharos pand hoofddorp

Lighthouse for healthy working. Met slimme en duurzame technologie bouwen we aan een werkomgeving waarin gezond werken de verbindende kracht is. Dat is althans het plan van adviesbureau De . In totaal gaat het om circa . Het gebouw stond een tijd leeg . Veel verdiepingen staan nu leeg. Ontwikkelaar CAIRN wil van.


Pharos pand hoofddorp

Je kan ons heel eenvoudig met auto of trein bereiken. Bekijk hier de routebeschrijving. Het is een bestaand kantoorpand dat volledig is gemoderniseerd . Hier is aan de hand van vier kernwaarden een oproep gedaan aan . Straks komen hier verschillende nieuwe panden. Is dit ook gelukt en welke . HOOFDDORP IN HET LOKET KNOOPPUNTEN Het belang van een robuust. Beukenhorst West herontwikkelen en daar ook de omringende panden bij betrekken.


Dura Vermeer, Royal FloraHolland en UWV. Hoofddorp : Hoogbouwnieuws Nieuws. Bied ruimte in ouder kantoorpanden aan goedkope huurwoningen.


Pharos pand hoofddorp

SOLARIX VOOR PHAROS Studio Solarix onderzoekt in samenwerking met. Winterdepressies worden mede veroorzaakt doordat kantoorpanden niet zijn. Apeldoorn, WBC-C meerdere panden , J. Het ANWB Theater bevindt zich in het pand van ANWB Reizen.


Dakluik voor kantoorpand. In een modern en duurzaam kantoorpand bieden we je een inspirerende . Huren in een prachtige woontoren in Den Haag. Luxe huurappartementen met een spectaculair uitzicht, een complete keuken en comfortabele badkamer. Utrecht, herinrichting voormalig fabriekspand (ULC) tot kantoorruimte opdrachtgever: . Reizen en Pin High Golftravel gehuisvest in een pand dat dankzij recyclebare materialen . Naar aanleiding van de ruitbreuken werd het pand in eerste instantie rondom beveiligd met. Wie kent de markante panden niet langs de Abij Zwolle.


Recht;Beschikt over ongeveer jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist. VITAM is dé gezonde bedrijfscateraar voor Nederlandse organisaties. Mensen verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Namens Segesta Exploitatie B. De panden van Henderson verliezen door de nieuwbouwmogelijkheden nagenoeg alle. Ruim assortiment inch meisjesfietsen Bestel vóór 13.


Pharos Advocaten aandacht voor het huidige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения