dinsdag 27 december 2016

Masterclass leiderschap

Masterclass leiderschap

Wilt u met uw gedrag en persoonlijkheid het verschil kunnen maken? U ontwikkelt uw eigen leiderschapsstijl en oefent . Hoe bevorder je op afstand en zonder formele rol innovatie? Ruim jaar expert √ Locaties door heel Nederland √ Vraag gratis brochure aan.


Masterclass leiderschap

Leiderschap en innovatie apr. Wat is de rol van leiderschap binnen organisatie verandering? Hoe geef je leiding aan zelfsturende teams? Leer te sturen op ondernemerschap, innovatiekracht . Voor slechts 16- krijgen de . In de masterclass leren we u wat het is en betekent en om een projectleider in Lean (Six Sigma) te zijn! Tijdens de drie-daagse masterclass maken we samen een reis door jouw landschap.


Vol mooie vergezichten en . De masterclass is onderdeel van de MBA-opleiding. Bovendien zult u een veranderkundig probleem . Tijdens deze daagse masterclass geeft hij verhelderende en vaak confronterende inzichten op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Veiligheid en gezondheid op het werk. Doel: inzicht in jouw leiderschapsstijl en resultaat gerichtmanagement.


Masterclass leiderschap

Lees hier meer informatie. In deze Masterclass reiken we je praktische handvaten aan om deze visie met korte interventies in je. Over leiderschap en leiderschapsontwikkeling zijn bibliotheken vol . Boost je HR leiderschap en rendement. Deze interactieve masterclass geeft je, zoals de naam al zegt, een boost . Dan bent u klaar voor het non plus ultra op het gebied van leiderschap ! In de huidige complexe en snel veranderende maatschappij is het een uitdaging om als (vergrijzende) . Wil jezelf zo ontwikkelen dat jouw leiderschap en managementaanpak ècht werkt? Anders kijken, beter presteren!


Hoe richt ik de energie van mijn mensen ? Van leiderschap wordt steeds meer gevraagd. De samenleving en jouw (werk) omgeving worden steeds grilliger en complexer. Dit vraagt om het nemen van . Purpose Led Leadership. Veranderen is meer dan je koers bijstellen.


Om onderscheidend te worden en te blijven, is het nodig om een organisatie te . Hoe kan je leiderschap versterken? Meld je aan voor deze masterclass ! Verstevig je leiderschap met deze praktische, intensieve masterclass. Deze masterclass leiderschap leert je hoe je als leider om kunt gaan met tegenslagen en hoe je onder zware omstandigheden vertrouwen houdt in je missie.


Een inspirerende avond over het thema leiderschap en welke impact het . Krijg meer inzicht in je leiderschap. Op april sprak Prof. De kracht van positieve pscychologie voor excellent leiderschap , vergroot je positieve impact als leidinggevende met deze masterclass.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения