vrijdag 23 december 2016

Vtech kiekeboe baby blauw

Vtech kiekeboe baby blauw

Plaats de handjes van de baby voor haar ogen. De pop laat je kennismaken met o. Om eindeloos kiekeboe mee te spelen, te praten en te zingen. Je vindt het bij Lobbes. Baby -nieuws van Vtech. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Vtech kiekeboe baby blauw

De kiekeboe baby is ook verkrijgbaar in het blauw. Ontbrekend: blauw MediaPaleis VTECH TOET TOET AUTO GARAGE - ubiminingpool. Mediapaleis VTECH TOET TOET AUTO GARAGE.


KENMERKEN: Werkt op AAA batterijen (inbegrepen). Blauw - inch - Kindertablet. Met knipperend lichtje . Dit spelletje doe je met je baby als vermaak, maar ook voor de. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren zoals roo geel, groen, blauw en wit. Op zondag zijn wij altijd gesloten.


Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen . Storio Beschermhoes blauw. Vtech pop little love kiekeboe babypop metgeluidseffecten, kleur: blauw. Vtech speelgoed (boek, spiegel en reuzenrad met zuignap). Shop de producten van Vtech online bij wehkamp.


Ontdek de Vtech -collectie vandaag nog. Speel kiekeboe met de kip, het schaap en de koe! Little Love kiekeboe baby babypop. Op een interactieve manier. Vtech baby BEL BEERTJE bruin Draai het beertje om kiekeboe te spelen!


Vtech kiekeboe baby blauw

Sla de bladzijden om en druk op de . Kiekeboe , zing met ons mee! VTech Kidizoom Flix speelcamera blauw. BABY born Soft Touch Meisje met blauwe ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения