vrijdag 17 maart 2017

Google fotos stoppen

Heb je er ooit spijt van gehad dat je een bericht had verstuurd? Daar is nu een oplossing voor bedacht. Met een speciale app kun je . Mocht je weinig ruimte hebben op je telefoon dan kan het handig zijn om via Whatsapp ontvangen filmpjes te verwijderen. Dit kan sinds kort eenvoudig in . WhatsApp is volgens bronnen bezig met een functie waardoor je over een tijdje je verstuurde berichten terug.


Google fotos stoppen

We kunnen binnenkort berichten verwijderen op WhatsApp ! DI-RECT moedigt iedereen aan zichzelf te zijn. Je kunt nu dus berichten verwijderen van WhatsApp , áls je dat binnen minuten doet en áls de ontvanger het nog niet gezien heeft. Verstuurde berichten verwijderen op Instagram? Ook Whatsapp werkt aan een update om berichtjes in te kunnen trekken.


Gelukkig kun je nu dat verzonden berichtje verwijderen zonder dat de. Zodat iedereen eruit is? WhatsApp Messenger is een GRATIS berichtenapp voor iPhone en andere smartphones.


Google fotos stoppen

Met deze app kun je gemakkelijk berichten die je hebt verzonden, en nog niet gelezen zijn, verwijderen op WhatsApp. Hierdoor hoef jij je nooit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения