donderdag 30 maart 2017

Marokko afrika cup gewonnen

Marokko afrika cup gewonnen

Het belangrijkste is dat we de eerste wedstrijd hebben gewonnen. Algerijnse fans vieren overal ter wereld gewonnen Africa Cup -finale. Net als in de eerste wedstrijden werd het 1-0. Zuid-Afrika niets meer van . De Fransman loodste het team . Egypte, Kameroen en Ghana hebben elke keer de Afrika cup gewonnen. Die wedstrijd werd ook in Caïro gespeeld.


Marokko afrika cup gewonnen

GMT in Al-Salam Stadium, te Cairo, Egypt, tijdensAfrica Cup of Nations, Group Africa. Liverpool heeft de eerste Europese prijs van het seizoen gewonnen. Marokko pagina op FlashScore. In de rechterkolom worden de clubs, die de meeste titels gewonnen hebben, getoond danwel de frequentie van het aantal gewonnen titels van een. Ie belangrijkste is dat wij den eerste wedstrijd hebben gewonnen.


Ondanks twee goals van Hakim Ziyech gingen de bezoekers uit . Klopp na de overwinning op . Raadpleeg alle artikels met het nieuws over Afrika Cup. Ivoorkust heeft de Afrika Cup gewonnen. Senegal heeft dinsdag tijdens het voetbaltoernooi om de Afrika Cup in groep C zijn eerste wedstrijd gewonnen. De ploeg was met 3-te sterk voor Bu. Noussair Mazraoui uit Alphen aan den Rijn mag zich opmaken voor zijn eerste Afrika Cup.


Marokko afrika cup gewonnen

De 21-jarige voetballer van Ajax is door . Het is de tweede keer dat de Afrika Cup , die voor de 29e keer. Kaapverdië niet had gewonnen van Angola. Eerder op de dag speelde . De Afrika Cup wordt komende winter gespeeld in Gabon en Equatoriaal Guinea. Tanzania, dat met 3-gewonnen werd.


Nooit eerder had een land uit dat deel van Afrika de eindronde gehaal zodat het. Siasia had een jaar eerder met Nigeria de Afrika Cup gewonnen. In ruim vijftig interlands maakte de spits zestien doelpunten. Later was Siasia twee periodes . Fußball - Ergebnisse, News, Statistiken und vieles vieles mehr. Gisteren om 16: Tweede etappe BinckBank Tour gewonnen door Ier Sam . Mönchengladbach strikt Afrika Cup -winnaar Bensebaini.


Afrika - Cup -Finale: Algerien krönt sich gegen den Senegal zum Sieger. Over drie dagen begint het Europees kampioenschap in het Belgische Antwerpen. Oranje is zowel bij de dames als bij de heren titelverdediger . De Atlasleeuwen kleurden vandaag oranje, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения