woensdag 28 juni 2017

Laatst gezien whatsapp uitzetten per persoon

De Laatst gezien -functie is eenvoudig uit te . Dit betekent echter niet per definitie dat je contact je bericht heeft gelezen. Praktische tips per onderwerp:. WhatsApp vinkjes uitzetten. Het geluid van je telefoon uitzetten is niet de juiste oplossing, wel het dempen van chats.


Laatst gezien whatsapp uitzetten per persoon

Hoe: Tik en houd vast op de chat (groep of persoon ) van je keuze en er . Meerdere updates per dag. Ook kun je er per contact voor kiezen om een conversatie op te slaan. Je kan instellen dat je laatst gezien -status alleen zichtbaar is voor je . Leesbevestigingen uitzetten. Straks denkt die persoon nog dat je hem of haar negeert. Per ongeluk een verkeerd bericht in de groep gegooid?


Kun je laatst gelezen uitzetten voor bepaalde personen ? Het laatst gezien en de vinkjes bedoel ik. De persoon kan dan geen berichten meer naar je sturen. Automatisch afbeeldingen downloaden uitzetten.


Onderdeel Laatst gezien -status uitzetten. Hier kunt u per persoon de. Je laatst gezien - status uitschakelen voor anderen. Ook dat kan je via de instellingen uitzetten.


Als je wilt zorgen dat een persoon jou niet langer lastig kan vallen . Deze frustraties verschillen wel heel erg per persoon. Wil je in een groepsgesprek per persoon zien of een bericht is gelezen of afgeleverd? Het is dus niet mogelijk om per contactpersoon in te stellen wie wat mag zien. Wil je de preview uitzetten maar wel een notificatie ontvangen,. Dat laatste wordt aangeduid door blauwe vinkjes, bij enkel een . Als je bang bent voor rondneuzende familieleden of als je je telefoon per ongeluk ergens.


Laatst gezien whatsapp uitzetten per persoon

Als u een bericht wilt lezen zonder dat de andere persoon weet dat u zijn bericht. Wereldwijd gebruiken miljard mensen per maand de app. Zij versturen dagelijks 42.


Wat doe ik met het bericht : Uw . De optie “ Laatst gezien ” laat bij de andere personen zien wanneer u voor de . Een nadeel: als je de functie uitzet , kun je ook van anderen niet meer zien. Je kunt er ook voor kiezen om jouw laatst gezien -status alleen met jouw contactpersonen te delen in . Dit is namelijk het zinnetje onder je naam en naast je profielfoto waarin je iets . Als je deze persoon weer wilt activeren kan dat ook, door de persoon uit te. Ik heb bij een whatsapp gesprek per ongeluk op clear all gedraaid.


Afgeleverd… nog niet per se gelezen dus! Dit kun je niet aan- of uitzetten , via deze knop schakel je alleen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения