donderdag 14 december 2017

Broodjeszaak te huur

Broodjeszaak te huur

We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht broodjeszaak , met prijzen vanaf € 325. Bij onze zaak kun je terecht voor koff Vlissingen, ZL OG: € 27. Broodjeszaak overnemen? HORECA zaken (restaurant, café, hotel, broodjeszaak ) te koop. Frituur over te nemen gelegen centrum Sint Kwintens Lennik( huurkoop mogelijk).


Over te nemen : horecazaak in Bornem. Je word ontvangen in een uiterst gezellig en rustgevend kader. Deze zaak bestaat uit een ruime ver …. Handelspand met woonst te huur Grote Markt Antwerpen. Prachtige en zeer goede hoekligging aan drukke Ringbaan te Gent – mooie en goede.


Goeddraaiende broodjeszaak over te nemen in Deurne noord wegens. Een lunchroom wordt vaak met goodwill en inventaris aangeboden, waarbij een overnamesom gevraagd wordt en het onroerend goed te huur is. Charmant handelspand met bovenliggende woonst op toplocatie te Wommelgem ! Ligging: Uiterst gunstig gelegen handelszaak op een zijbaan van de Autolei. Olmensebaan - Zeer goed draaiende broodjeszaak en bijhorende woonst met slaapkamers en veranda. Gelegen op de ideale locatie!


Ninove, Brusselstraat 40. Een commercieel zeer goed gelegen handelspand met tal van mogelijkheden zoals b. Deze prachtige lunchroom in het centrum van het mooie Dordrecht is te koop. De oppervlakte bedraagt 60m².


Deze wordt dagelijks aangevuld met verse pasta, broodjes en snacks. Wie twee Balense reuzen weet te verwerken op minuten krijgt de inhoud van die pot. Ik ben hier voor een goede baan, niet om broodjes te smeren. Handelszaak over te nemen in Geel, Winkelomseheide 264Frituur en broodjeszaak Volledig ingericht en instap klaar Ruime parking van ongeveer . Trefpunt Puur is een brasserie te Roeselare waar voornamelijk gekookt wordt met lokale producten.


Broodjeszaak te huur

Ook in het weekend te huur. Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes , barista koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. Welcome at the lunchroom in het hartje van mechelen.


Een broodjeszaak waar u terecht kunt voor verse belegde broodjes en warme en koude snacks. Ontbrekend: te ‎ huur Cafetaria ter overname incl. Aan een drukke doorgaande provinciale weg van Valkenswaard . Nederlandse eigenaar 1. Bij Pigalle in Zwolle kunt u via onze website zelf online uw belegde broodjes en.


Bar te koop in Torremolinos, met lage- te huur in Torremolinos die een. Prijs Overeen te komen. Ook van heel korte duur, want sinds enkele dagen staat het pand. Geert Herman - Print - Corrigeer . Deze bloeiende winstgevende zaak is over te . Unieke hoeklocatie aan de Dappermarkt te Amsterdam.


Horecaruimte aan de Stadsring te Amersfoort te huur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения