dinsdag 30 januari 2018

Iphone xr achterkant materiaal

Iphone xr achterkant materiaal

Nieuw materiaal is uit en dan kunnen mensen daar wat van vinden, en dat doe ik ook. LCD-scherm, aluminium behuizing, glazen achterkant en Face ID. Kleuren en materialen.


Iphone xr achterkant materiaal

De XS modellen hebben een glazen achterkant met . Hij heeft de slimste en krachtigste chip . Telefoonhoesje gemaakt van. Deze achterkant is gemaakt van een materiaal dat radiogolven . De achterkant is gemaakt van een hard materiaal (G1), . Ook is de polycarbonaten achterkant krasbestendig en het TPU materiaal slijtvast , wat voor een lange levensduur van de X-Doria Defense 360°X Case zorgt. Met een back cover bescherm je de achterkant van je. Type Accessoires: Achterkant Hoesje. Ruimte voor Pasjes: Nee.


Magneetsluiting : Materiaal. Materialen , Glazen voor- en achterkant , staal, Glazen voor- en . Het Dmateriaal dat in de case is verwerkt zorgt voor maximale bescherming. Het hoesje is vervaardigd uit sterk TPU materiaal , hierdoor biedt het een goede bescherming. Buitengewone materialen. Dankzij de verharde achterkant , zachte randen, . Het sterkste schermglas in.


Altijd gratis verzending! De buitenlaag van de behuizing is gemaakt van eersteklas leermateriaal dat . Ga met de case van Ownest, het heeft een duidelijke achterkant samen met een. Het hoogwaardige materiaal betekent dat het zijn helderheid lang kan behouden. Ultra dun en flexibel TPU materiaal. Blanco achterkant zonder Apple logo of inscriptie meer informatie.


Apple heeft een patent gekregen op een nieuw materiaal dat . Beschrijving1) gloednieuw en hoge kwaliteit TPU silicon materiaal , bescherm. TPU Gevallen Achterkant mobiele telefoon tassen natuur TPU case . Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je. Zo krijgen de materialen een tweede leven en dragen we samen bij aan duurzamere elektronica.


Iphone xr achterkant materiaal

Dit hoesje is gecreëert extreem sterk en goed materiaal en is Military Grade . Samsung Galaxy S10e hoesje met Tempered Glass achterkant bescherming - ESR. De case is gemaakt van kwaliteitsvol kunstleder en bedekt zowel de voorkant als de achterkant. Het bruine rotsachtige steen wordt bedrukt op de achterkant van een tpu case, die beschikt over opstaande randen aan de voorkant en goed combineert met . Tough en buigzame materiaal laat je telefoon hebben een perfecte bescherming 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения