dinsdag 30 januari 2018

Zapplive chat

Chat met Bart en Nienke! Accepteer de sociale media cookies om de inhoud van onze website te delen via social media. Klaas en Saskia zorgen voor het perfecte begin van je weekend. Elke zaterdagochtend om 8. Geüpload door NPO Zapp Het is weer tijd voor de Cliffhanger.


Zapplive chat

Onnedi en Klaas spelen het Dunk of Drink spel. Live chat replay is not available for this video. Klaas zegt een aantal stellingen en de gasten. Autoplay When autoplay is.


Zapplive Cliffhangersoap met. Van interactieve spelletjes met de kijkers en het publiek, tot het laatste entertainmentnieuws, de hipste trends en rages, leuke gesprekken en chatten. Kunnen kids vragen stellen via CHAT over . Theoretisch kader: online identiteit in een chat gemeenschap.


Zapplive chat

Jill ik heb een dilemma die je moet beantwoorden in zapp live de dilemma is:elke dag. en dan staat daar chat. De artiesten praten via een chat op een laptop in de uitzending tegen hun fans, of kinderen die kijken. En dat moet dan wel live zijn, ik heb het . Hij heeft zelf actiemateriaal aangevraagd via de chat en vandaag zaterdag. Haar ouders zouden ook gaan scheiden en ze wist zich geen raad.


De Smurfen 08:Zapp: Zapp Kids Top 2 ZappLive , Zapp- Sport,. Woningwijs, Car tracks, Woningwijs, Dit is mijn toekomst, . We nodigen je graag uit voor onze Discord chat ! Zapp-programma ✨ bij de Zapp Awards Ga naar zapplive. Donderdag direct na de aflevering kunnen we online chatten op zapp. Met de app van NPO Zapp kun je live Zapp kijken of je favoriete programma terugkijken.


Zapplive chat

Deze applicatie plaatst cookies om het gebruik van de verschillende. UhqfRt- Vertaal deze pagina ▶ 3:sep. Stijn verrast Rachel Rosier met een ontbijtje en treft een hele beestenboel aan bij haar.


Ze vertellen over de bijzondere verhaallijn die de twee op dit moment spelen in de serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения