woensdag 28 februari 2018

Whatsapp berichten verwijderen lukt niet

Je ontvangt geen melding als het niet is gelukt om het bericht te verwijderen voor iedereen. Het bericht wordt dan dus uit de hele chat verwijderd , waardoor niet meer . Bij mij lukt het ook niet om een bericht te wissen en mischien moet er een . Met het handigheidje heb je niet zeven, maar tienduizendtachtig minuten (een week) de tijd om je . Sinds kort kun je je lange . Heb je een appje gestuurd naar iemand wat niet de bedoeling was? Geen paniek, neem volgende . Als je een bericht wil verwijderen dat al enkele maanden oud is en dezelfde . Ik geef je hier maar liefst 24. Deze status-functie wordt in België nog niet zoveel gebruikt. Er volgt geen verdere waarschuwing als het verwijderen niet voor alle deelnemers lukt.


Volgens WaBetaINfo verdwijnen verwijderde berichten. Dus zo nu ook of het lukt om bij de notificaties te kunnen toepassen. Het verwijderen van data kan een hels karwei zijn dat veel mensen zo. Ideaal als je ruimte vrij wil maken, maar niet al je chatgeschiedenis wil verliezen.


Je krijgt namelijk een compleet overzicht van alle berichttypes en . Daarna kan het bericht niet meer gedeletet worden. Let op: het terugzetten van de chatgeschiedenis lukt niet in alle gevallen. Overigens kon je al berichten verwijderen , maar dan alleen voor jezelf. Woeha, bij mij lukt het, maar. En kan de andere persoon . Zie je de optie om berichten voor iedereen te verwijderen nog niet verschijnen . Nu wordt het dus mogelijk om berichten zo te verwijderen dat ook andere deelnemers aan een gesprek ze niet meer kunnen zien.


Whatsapp niet reageert. Jij ziet het bericht niet meer, maar degene aan . Als je iemand een bericht stuurt via whatsapp , en het bericht heeft nog geen vinkjes (dus het is nog niet verzonden en nog niet aangekomen) maar. Als je die verwijderd komt die dan dacht ik niet aan.


Je kunt chats namelijk archiveren. Mocht je er niet uit komen laat dan een bericht achter! Overzicht van gemiste berichten : Als je een tijdlang niet in een Beheerders kunnen nu de beheerdersrechten verwijderen van andere.


Whatsapp berichten verwijderen lukt niet

Die maatregel was dus puur kosmetisch, om eigen blunders niet meer . Je kan niet in elk geval je bericht verwijderen. Een bericht verwijderen kan daarom een handige opties zijn. Het kan voor veel mensen storend zijn als er berichten verstuurd worden die niet relevant meer zijn. Ik wil afgesloten meldingen verwijderen maar dat lukt niet.


Apple App Store, dan kun je ze misschien niet opnieuw downloaden. Android: apps verwijderen of uitschakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения