dinsdag 4 juni 2019

Avg koor

De wet heeft ook voor uw koor de nodige gevolgen. Belangrijke informatie. Hierbij verklaart de Stichting AVG voor Verenigingen dat Koor Unity Wessem het AVG -programma geheel heeft doorlopen. Niet: beroep, geloofsrichting of andere zaken die je als koor niet hoeft te weten.


Persoonsgegevens van kinderen onder jaar mag je alleen verzamelen als de.

Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde . AVG -Verenigingen benaderen over het verlengen. Checklist voor koren (met dank aan BALK). Zoutkamper mannenkoor het AVG -programma geheel of gedeeltelijk heeft doorlopen. Algemene verordening gegevensbescherming ( AVG ). De verwerking gebeurt dan ook in overeenstemming met de AVG.


Het ISO-Streekkoor heeft aan de hand van een stappenplan van de Stichting.

Afspraken van het Geheugenkoor Alkmaar t. Dit aandachtspunt wordt in een welkomstmail aan de zangers doorgegeven. Vereniging Popkoor PowerPop hecht veel waarde aan de bescherming van . Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de. Mannen die noten kunnen lezen, enthousiast zijn, graag zingen en koor.


In dit dossier is vastgelegd hoe het koor droger kan niet omgaat met de aan haar . Het fotograferen van (onderdelen van) het koor voor plaatsing op de koorwebsite , in het programmaboekje en nieuwsbrief dan wel voor andere publicitaire . Hoe lang bewaren we uw persoonsgegevens? Dit is de website van het koor Sing a song uit Schimmert. Ook een koorvereniging als Tourdion moet meegaan met de nieuwe inzichten omtrent . Onder leiding van mevr. Het koor werkte samen met . Welke gegevens verzamelen wij en wat doen wij met die. Het secretariaat van het Houts Gemengd Koor onderhoudt de ledenadministratie.


Het gemengde koor bestaat uit leden en zingt zowel a capella als met piano begeleiding. Welkom op de website van het Vierhouterkoor.

Het Vierhouterkoor is een energiek en enthousiast gemengd koor met ruim leden dat zich kenmerkt door een . Binnen Deo Favente (verder te noemen “het koor ”) wordt gewerkt met. Adobe Acrobat document 76. Avec plaisir is aangesloten bij stichting balk . A capella koor gespecialiseerd in oude muziek. Het privacyreglement is op . Van harte welkom Jambo is een koor uit West-Friesland dat Afrikaanse liederen zingt.


Op deze site kunt u informatie vinden over het koor , hoe het is ontstaan . Culturele stichtingen en verenigingen zoals koren , kregen en krijgen nog. AVG -tool van de Stichting AVG voor Verenigingen. Euphonia is een koor dat zich toelegt op het zingen van operamuziek. Vrouwenkoor V'Allure heeft in verband met de nieuwe privacywet ( AVG ) een aantal aanpassingen gedaan.


Alle informatie hierover kunt u verkrijgen bij de . Privacyverklaring van het koor PABLO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения