maandag 18 januari 2016

Antilliaanse recepten pastechi

Antilliaanse recepten pastechi

Deze lekkere pasteitjes met gehakt doen het goed op elk feestje. Maak ze nu zelf met ons recept incl. Bonusaanbiedingen, recepten , openingstijden en online boodschappen doen. De nadruk is gelegd op het deeg van de pastechi en de bereiding voor de vulling is echt op smaak. Antilliaanse pasteitjes.


Antilliaanse recepten pastechi

Het is een deegbroodje, gebakken in olie en gevuld met kaas, tonijn, gehakt . Jurino laat zien hoe je het deeg maakt, vult, vouwt en bakt. Je maakt het met ons recept ! Voor de lekkerste vullingen. Misschien wel een leuk idee voor oudjaarsavond? In dit recept lees je hoe je grote pastechi kunt maken, maar voor een feestje zijn kleine ook heel erg leuk!


In deze video worden de pastechi gevuld met kaas, maar op onze . Op de blog van Waymadi ging ik op zoek naar een recept dat ik nog niet . Je begint met het maken van . Neem nu bijvoorbeeld Het Pasteitje of pastechi , zoals ze daar. Hier komt het recept. In een kleine variant heerlijk als. Met een Indisch tintje!


Antilliaanse recepten pastechi

Download CEPAT dan MUDAH. Dit Curaçaose pasteitje wordt gevuld met vlees, . Iedereen die de kracht van pastechi of Johnny cakes kent, sluit aan in deze rij:. Bekijk de foto van ohmydish met als titel ANTILIAANSE PASTECHI. Klein formaat heeft een minimum afname van stuks. Middel formaat heeft een minimum afname van 10 . Check ook deze link voor meer info en een recept ! Heerlijke gehaktpasteitjes, met . Dit recept is voor de vulling van de pastechi met bakkeljauw.


Mijn ultieme recept van de gevulde eitjes die ik bij elk feestje thuis maak en waar om gevochten wordt. De vulling van pastechi met name de rundergehaktvulling is een hartige . Als hapjes zijn de empana van maismeel, gevuld met gehakt en de pastechi , . In het recept geeft hij. Pastechi karni – Gehaktpasteitjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения