dinsdag 19 januari 2016

Mail versturen via whatsapp

Media, documenten, locatie en contacten versturen. Soms is het handig om een document, zoals een pdf-bestan te versturen naar anderen. Stuur bijvoorbeeld de e-tickets voor een voorstelling . Na enige tijd verschijnt een balk over het bericht.


Dit biedt kansen voor e- mail marketing. Het is zonde als je -als .

Zo hoeft u het niet opnieuw. Gebruik de app van de webmaildienst Gmail om te e-mailen. Niet alleen documenten, maar ook apps en zip-bestanden stuur je simpel . Andere bestanden, zoals Word- en Excel-documenten, . Lees ook: iOS: Een bestand als bijlage toevoegen in Mail. WhatsApp contacten om het bericht naar toe te sturen.


Ik tik dus deel en klik dan Whatsapp aan. Vervolgens opent mijn .

Je kunt er voor kiezen om de cadeaubon naar jezelf te versturen óf direct naar de. Wil je een filmpje deel met je vrienden via je tablet, dan moet je op het filmpje klikken,. Voor het versturen via WHATSAPP. Wist je dat je Whatsapp berichten (Engels: chats) kunt delen met anderen? Je kunt zo je volledige chatgeschiedenis per e- mail versturen naar anderen, maar . Mogelijkheid om nieuwe ontvangers voor e- mail nieuwsbrieven te winnen.


Via de mail leverde dat nogal eens problemen op. Een complete conversatie opsturen per mail ? Handig om een Word- of . Met de app Tikkie kunnen mensen betaalverzoeken sturen naar anderen. Met Tikkie is geld innen supersimpel.


Bijvoorbeeld als je iets hebt voorgeschoten voor je vrienden. Of als je klanten geld naar jouw bedrijf . Mocht je dit reeds hebben gedaan, dan kun je deze stap overslaan. Een verzonden bericht verwijderen?


Er wordt een vinkje weergegeven wanneer uw bericht is verzonden. Opmerking: Als u geen berichtmeldingen wilt ontvangen, leest u meer informatie over hoe u .

Hallo, ik ontvang alle berichten en ook whatsapp berichten. Een mail via gmail of bericht via whatsapp versturen via mijn sNeo lukt niet! De e-ticket afleveren in de . Dagelijkse nieuwsupdate nieuwsbrief van AD ontvangen via e- mail ? Wilt u een uitnodiging voor een feestje versturen ? Of uw hele contactlijst laten weten.


Dit werkt in feite hetzelfde als een BCC in e- mail. Uw contacten krijgen het . In november vorig jaar ontdekte Androidworld dat de nieuwste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения