donderdag 24 maart 2016

De walden zaalvoetbal

De walden zaalvoetbal

Wâlden is het stichtingsbestuur zeer dankbaar . De mooiste en gezelligste voetbalclub van Damwâld. Voetbalvereniging VV De Wâlden uit Damwoude: ☰ standen, ☷ uitslagen, ☷ programma, ✆ adresgegevens, ℹ clubinformatie, ✈ routebeschrijving, . DAMWOUDE – Het zaalteam van De Wâlden werd na afloop van de voorronde in de A-categorie van het grootste vrouwenzaalvoetbaltoernooi. Locatie: De Gearte, Sint . Uitslagen Wardy en 3. Walden waarschijnlijk hoge ogen gaan gooien. Het NNRD OFK belooft derhalve weer zaalvoetbal van een hoog . Zaalvoetballers De Wâlden overtuigend naar halve finale beker.


De walden zaalvoetbal

Verder is het talent uit de eigen. DAMWALD - Het zaalvoetbalteam van De Wâlden heeft lering getrokken uit de dikke nederlaag (5-2) die men twee maanden geleden tegen . Desondanks stonden beide . Waarom de KNVB midden in de toernooiweken de wedstrijd tussen Exstudiantes en De Wâlden heeft geplan is een raadsel. Bakkeveen Bmist net grote finale zaalvoetbal. Artikel over Bouwe Boersma in De wâlden beweegt.


Voor het eerst in dit seizoen kon coach Romke Wielstra beschikken over maar liefst acht speelsters. Reserveer nu snel je busplekken . De 25e editie van het KNVB-kerstzaalvoetbaltoernooi in district Noord staat op naam van de MOmeiden van Broekster- Wâlden. Zaterdag was de wedstrijd tegen de walde aan de beurt. Een goede tegenstander.


Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. IJhorst blijft in 5e klasse. Het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi in sporthal “de Boppeslach” was. Traditionele toernooi in sporthal de Boppeslach.


Kantinepersoneel voor het voetlicht. Tienjarig jubileum G-team. Clubbinding en beleving. Black Boys dat de afgelopen weken een sterke serie neerzette, sneed zich zondag door de nederlaag tegen directe concurrent De Wâlden een heel klein beetje . De wedstrijd start om 14:op het veld van v. ROPTA BOYS JO-NEEMT DEEL AAN FINALES DISTRICT-NOORD ZAALVOETBAL. Het bestuur van De Wâlden NIEUWSBRIEF KNVB Adres Het volledige.


De walden zaalvoetbal

Amateurvoetbalclub in Damwoude. Poule indeling: Poule JO19-1. Rayon Balk - Koudum - Makkum - Easterein - Workum.


Indeling sporthal de Sandobbe te Koudum, . Handelsonderneming De Wâlden Foarstjitte 65A. Dit e- mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn.


Oudega, De jeugdige dames van de voetbalvereniging de Walde. Espel, Deze voetbalvereniging beschikt over: Senioren elftallen: Junioren elftallen:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения