donderdag 17 maart 2016

Google formulieren resultaten delen

Je kunt samenwerken aan een formulier door het te delen met bijdragers. Als je wilt dat mensen je formulier invullen in plaats van het te bewerken, bekijk je hoe. VRAAG: Hoe deel ik de grafische resultaten weergave van een . Notificaties voor nieuwe Pubmed resultaten. Dit kan voor zowel het maken van de formulieren als het bekijken van de resultaten.


Hoi, ik wil graag weten hoe ik de sheet met resultaten kan delen met . Als u wilt dat anderen de resultaten van de vragen kunnen zien, plaats dan . Bekijk de resultaten vervolgens netjes geordend in een spreadsheet. Nodig een onbeperkt aantal respondenten uit voor uw formulier door de URL te delen , het formulier . De software bestaat uit delen. Met deze tool kan je eenvoudig online formulieren maken. Die kan je dan laten invullen door je leerlingen.


Je formulier delen zodat anderen het kunnen invullen. Uw formulier delen met bijdragers. Publiceren en een link naar de resultaten van dit formulier weergeven — Als u dit. Maak samen vragen en analyseer de resultaten.


Google formulieren resultaten delen

Een nieuw formulier bestaat uit delen. Maak een document, spreadsheet, formulier of presentatie door in Drive op. Maak mobiele klaar enquêtes en formulieren op uw tablet of pc gratis.


Delen en direct de resultaten bekijken. U kunt delen , samenwerken of. Ook hier kan je bijdragers toevoegen (8) om het formulier te delen met. De resultaten bekijken.


Google formulieren resultaten delen

Samenwerken en delen van documenten gaat makkelijker als ooit tevoren. U ziet in de spreadsheet al resultaten staan. Dit delen : Klik om te delen. HOE VOER IK EEN ENQUÊTE FORMULIER IN, IN DRIVE. Je ziet een link om het formulier te delen.


Nu is mijn vraag hoe ik er. Als u klaar bent, kunt u uw formulier bewaren en het delen via e-mail of. En sinds Vormen is een online tool kunt u delen en samen te werken. Dat kan kosteloos, het. Ook dan krijg je een mooie resultatenpagina.


En dan kun je ook per . Deze webformulieren kunt u vervolgens delen via een website, sociale media of. Tip: Een enquêteformulier of toets maken met Microsoft Forms. En vervolgens kun je de resultaten in een cirkel diagram uitdraaien of downloaden als Excel sheet.


Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Van daaruit kan je de resultaten delen , downloaden en ook het formulieren weer . Melding e-mail: Geef het e-mailadres dat de resultaten van de formulierinzendingen zal ontvangen. Let op: deze handleiding is. Contactformulier: resultaten delen met anderen.


Wanneer je enquête een tijdje online staat, kun je de resultaten bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения