woensdag 23 maart 2016

Vakantiewerk

Zoek jij vakantiewerk in jouw regio? De leukste vakantiebaan bij jou in de buurt vind je bij StudentJob. Solliciteer direct op jouw nieuwe vakantiebaan! Vakantiewerk in de zorg.


Lekker verdienen, relevante werkervaring opdoen, werken wanneer jij wil én de vastigheid van een langdurig contract!

Ben jij op zoek naar goedbetaald én leuk vakantiewerk op ideale tijden? Bij ICS Groep hebben we altijd een vacature bij jou in de buurt. Bij een vakantiebaan denk je misschien al snel aan een saai baantje in de lokale supermarkt, een restaurant of een winkel. De vacatures voor vakantiewerk staan online!


Ben je op zoek naar leuk, afwisselend en zinvol vakantiewerk en in het bezit van een brommer of scooter? Zin in zinvol vakantiewerk ? Voor onze ondersteunende diensten zijn wij in de zomer op zoek naar gemotiveerde vakantiewerkers voor de maanden juli en augustus. Je kan worden ingezet .

Beschrijving van het bedrijf. We hebben verschillende soorten vakantiewerk. Toekomst zoekt scholieren! Ervaring is niet nodig, zin om je handen uit de mouwen te steken wél.


Wil je graag in de vakantie bij ons aan het werk? Kom dan in contact met ons! Lees meer op onze website. Meld je dan aan voor vakantiewerk bij Fonville en versterk ons gezellige team.


Scroll naar beneden om al onze vacatures te bekijken en solliciteer direct! Op zoek naar vakantiewerk in Arnhem? Htr-werkt heeft een groot aanbod voor werk in de vakantie. Alleen geregistreerde leden . Leuk vakantiewerk op locaties door heel Zeeuws-Vlaanderen.


Volop mogelijkheden in de ouderenzorg, in de thuiszorg en in het ziekenhuis. Wil jij graag deze zomer buiten aan het werk in de zon en ben jij er niets vies van om je handen vuil te. Altijd al gedroomd van een vakantiebaan bij het bekendste biermerk van Nederland? Je start je vroege dienst om 6:45 .

Bekijk dan snel onderstaande vacature. Kom jij deze zomer vakantiewerk doen in het UMC Utrecht? Scholieren melden zich massaal op de arbeidsmarkt voor vakantiewerk om zo een leuk zakcentje bij te verdienen voor hun examenreis naar . Je hoort van de medewerkers wat ze doen, welk werk ze . Werken in je vakantie is een nuttige, leerzame en leuke manier om het beroepsleven te verkennen. Ben jij maatschappelijk betrokken en op zoek naar vakantiewerk waarmee je het verschil kunt maken?


Het is natuurlijk mooi . De inzet van medewerkers voor de schoonmaak in het Martini Ziekenhuis wordt geregeld door Martini Ondersteunende Diensten. Sharp and Smart heeft vakantiebanen door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения