maandag 25 juli 2016

Big registratie apotheker

U moet dan voldoen aan de werkervaringseis of de scholingseis. U kunt zich als apotheker herregisteren als u voldoet aan de werkervaringseis ( ook wel urennorm). De acties voor de BIG - herregistratie verschillen per apotheker.


Bekijk wat u moet doen als openbaar apotheker , ziekenhuisapotheker, apotheker in opleiding, . Voor de apotheek zijn de normen uitgewerkt in de Nederlandse Apotheeknorm. BIG - registratie en herregistratie voor industrieapothekers.

Bekijk de antwoorden op vragen over de BIG - herregistratie. Artsen en apothekers zijn verplicht ernstige (vermoede) bijwerkingen te melden bij. Degene die de leiding heeft over de apotheek , laat zich op eigen verzoek inschrijven in dit register. In het register staat op welk adres de apotheek is gevestigd. De apotheker was te laat met de aanvraag voor een herregistratie, als.


Ongeveer de helft van de kandidaten die een toets maakten voor BIG - herregistratie , zijn gezakt. In totaal deden apothekers het examen, . Dit zijn de beroepen apotheker , .

Wet BIG naar de Wet op het . Registratie en informatie beroepsbeoefenaars in de. Het zoeken in het BIG register is eveneens een optie van deze site geweest. Buiten de openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij:.


Big Geregistreerd vacatures. Sinds die tijd dient iedere apotheker die in het KNMP- register voor openbaar. Alle medewerkers die op basis van een in het buitenland behaald diploma in Nederland willen werken als apotheker , arts, . Een door mij geraadpleegde apotheker heeft nog nooit misbruik van. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de apotheek. Een BIG registratie is wenselijk.


Het is een actueel register dat artsen, apothekers , fysiotherapeuten,. Renate van Uffelen, freelance apotheker. De BIG registratie stelt acht beroepen in staat een wettelijk beschermde. Deze acht beroepen betreffen verpleegkundige, apotheker , . Het gaat om onze zorgverleners die vallen onder volgende groepen: apotheker ,. Resultaat is dat apothekers , fysiotherapeuten of verpleegkundigen sinds . Het betreft de artsen, apothekers , tandartsen, gezondheidszorgpsychologen . Apotheker , arts, fysiotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, .

Medische beroepsbeoefenaars, waaronder artsen, verpleegkundigen, verloskundigen en apothekers die in hun beroep in Nederland willen . Deze beroepen komen in aanmerking voor een BIG registratie : - Apotheker. Alleen apothekers ingeschreven in het specialistenregister mogen zich openbaar . Carrie Brodie-Meijer arts en apotheker. Apotheek Wijhe heeft gewijzigde openingstijden rond de feestdagen.


De opleiding tot ziekenhuisapotheker duurt jaar. Als u een BIG registratie heeft dan heeft u direct toegang. Kies alle manieren waarop u wilt horen van Vereniging Eerstelijns Apothekers Rijnland:.


Spoelder, gevestigd apotheker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения