dinsdag 19 juli 2016

Meldingen terughalen android

Android -notificaties terughalen is makkelijker dan je denkt: je hebt er niet eens een aparte app voor nodig. Wij laten zien hoe je meldingen. Krijg je waarschijnlijk zo veel meldingen op je telefoon en tablet dat het gemakkelijk is om hen af te wijzen zonder ze te lezen. Of per ongeluk wordt die ene belangrijke melding weggeveegd?


Met de tips in dit artikel kun je je oude meldingen terughalen. Als je veel meldingen krijgt, gebeurd het al wel eens dat je ze allemaal wist. Om bij te houden welke meldingen er precies geweest zijn​, zijn . U kunt de instellingen voor bepaalde apps of voor uw volledige Android - apparaat wijzigen, afhankelijk van de door u gewenste meldingen. Ontbrekend: terughalen Notificatie gewist?


De loophole werd door de Spaanse Android -blog Android Jefe ontdekt. Ben je een beetje klaar met alle gesprekken, appjes en meldingen ? We krijgen de laatste tijd heel wat vragen over het beheren van notificaties en meldingen op een Android tablet en dus is het tijd er een artikel aan te besteden. Sinds de update vanochtend heb ik Android 5. In de linkerbovenhoek waar die meldingen staan, staat nu T-Mobile NL. Inschakelen bij de melding Houd je apps up-to-date. De Samsung Galaxy S(Plus) update naar Android 9. Wat als u meldingen wilt terughalen ? Dit is gemakkelijk en lijkt erg op de bovenstaande stappen.


Als u meldingen van een website heeft . Met deze tips voor besturingssysteem Android stel je hem helemaal in naar. Op sommige Samsung-telefoons kun je de pictogrammen van je vergrendelscherm naar wens aanpassen. Was dit artikel nuttig?


Waarom was dit artikel niet nuttig? Een aantal keer per jaar verstuurt de overheid een NL Alert controlebericht. Kun je de Netflix-app niet downloaden op je iOS-apparaat of vinden op je Android -apparaat? Gebruik dan dit artikel om het probleem op te lossen. Gemiste oproepen bekijken en telefoonnummers uit uw lijst met recente oproepen verwijderen.


Meldingen terughalen android

Wanneer je een gesprek negeert, krijg je geen melding als de betreffende. Veeg van rechts naar links over het gesprek dat u wilt terughalen. WhatsApp- gesprek archiveren ( Android -apparaat).


Open de lijst met chats . Aangepaste meldingen kan je aanpassen bij het profiel van diegene. Altijd op de hoogte blijven van Android tips en het laatste nieuws? Bekijk hoe u uw Android -versie kunt controleren en updaten. Android , kunt u met een paar klikken die fraaie momenten weer terughalen.


En hoe vind ik de Android versie van mijn toestel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения