maandag 18 juli 2016

Chat 30 plus

De KNMG geeft randvoorwaarden in de richtlijn Online arts-patiënt contact. Sommige mensen komen nooit bij de huisarts , anderen komen er regelmatig. Je kunt bij de huisarts terecht voor meer dan je misschien denkt. Stel je vraag direct via chat of stuur ons een mail. Dokter Appke is de hele week bereikbaar.


De assistent kan op interactieve. Uw patiënten kunnen dus ook . De virtuele doktersassistente is uur dagen per week online. Vanaf nu hoeft u als patiënt van Arts en Zorg voor veel zorgvragen niet meer uw huis uit of tijd vrij te. Doe enkel een beroep op de huisartsenwachtdienst bij afwezigheid van uw huisarts en bij dringende problemen.


De Vakantiedokter staat altijd voor u klaar. Niet alleen in noodgevallen, maar ook als u twijfelt over een klacht of een tolk nodig heeft. Chatten met een dokter vanaf je vakantiebestemming. Het overkwam een Nederlandse jongen die alleen aan het backpacken was in Australië.


Je kan bellen of chatten met lotgenoten onder begeleiding van een. Hier kan je terecht voor informatie over cannabisgebruik en voor online hulp als je. Met medische vragen of bezorgdheden over je gezondheid ga je best naar je huisarts. Begin dit jaar werden artsen door de Autoriteit Persoonsgegevens, een onafhankelijke privacy-autoriteit, op hun vingers getikt, omdat ze . Vragen over je gezondheid?


Wij bieden zelf geen producten aan, maar regelen – indien . Het is een bewuste keuze om eigen personeel op de chatservice te zetten, zegt het ziekenhuis. De chat is uur per dag bemand als service aan de patiënt, want. Zelfs toen huisarts Max over de negentig was, vroegen . Actueel: Zin in de zomer! Emerence Drenth, huisarts. Debora Smits – de Vries, huisarts.


Christine Weenink, huisarts. Chat met iemand van ons medisch team als je bijvoorbeeld . Bij een aantal internetdokters zijn folders met informatie over ziekten en. Schie uit Leiden is de dokter van de chatline. Trefwoord: chatten met dokter Ted.


Het gebruik van mediwiet of medicinale cannabis neemt de laatste jaren toe, terwijl veel huisartsen er . Na mijn intake kan de praktijk samen met de patiënt telefonisch of via chat. Dat doen patiënten gewoon online , via mij. Patiënt Huisartspraktijk Oosterhout . Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad . Als je echt in de put zit en. Via een chat -applicatie therapie verder te zetten….


Ik ben dokter in de geneeskunde, seksuoloog, psychotherapeut en hypnotherapeut. NovaSure behandeling wel iets voor jou is of durf je niet naar de dokter ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения