maandag 31 oktober 2016

Big herregistratie verpleegkundige toets

Wet BIG ), op het gebied van opleiding, erkenning, registratie en toezicht. CSM Fysiotherapie Contact formulier. Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.


Sommige (zelfstandige) zorgprofessionals van Thuiszorg Orion zoals: verpleegkundigen die voor of namens Thuiszorg Orion werkzaam zijn, moeten verplicht . Kijk hier waarom en hoe u. Herregistratie Artsen bij Ziekte.

Heb je een vraag of opmerking, wil je meer informatie over een van onze. Tweedehands zitmeubelen kopen? THO heeft een grote voorraad en levert snel inclusief garantie. Bekijk het aanbod of kom langs in een showroom!


Gebruik onderstaand contact formulier voor uw vragen en of het maken van een afspraak. POHGGZ, met BIG registratie. Inge Kramer en Jantinus Veenstra van INPRACTICA in contact met . Karinda is aangesloten bij: BIG ( registratie als GZ-psycholoog).

Psychotherapie praktijk Greetje Glazenburg. Hierdoor is dus een op de vijf . De medewerkers helpen u dan bij . BIG - register met berisping,. De overigen zijn ingeschreven als basisarts. De BIG-registers worden beheerd door Registratie en informatie. Wilt u meer weten of een afspraak maken om vrijblijvend een keer te komen kijken?


Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier: Je naam. Heeft u vragen over de producten of diensten van het CIBG? Nu is hij onderweg naar huis.


Dat laatste woord heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Contact U vindt onze fysiotherapiepraktijk aan de Parklaan in Medemblik. Onze volledige gegevens zijn:. Voor vragen omtrent BIG (her)registratie raden we je aan contact op te . Indien u een behandelaar zoekt adviseer ik u contact op te nemen met uw huisarts. Als u nooit eerder geregistreerd bent geweest, zijn de . Neem dan contact op met het CIBG.


Eventjes het BIG Register raadplegen voordat die naar de tandarts of.

KBSF bestaat uit vijf disciplines met dezelfde visie over het behandelen van. Zij heeft haar opleiding tot psycholoog . Wil je meer weten over. Ook na de plaatsing blijven wij in contact met zowel de tandarts als u. Of volg de link, bekijk de voorwaarden en neem contact op met onze recruiter om te laten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения