vrijdag 14 oktober 2016

Eo geloven

EO Visie wil je elke dag inspireren om hoopvol te geloven. Hier lees je eerlijke geloofsverhalen en verdiepende artikelen over het christelijk geloof. The latest Tweets from EO.


Een plek voor (christelijk) nieuws, blogs, inspiratie en gesprek. Geloven midden in het leven.

Niet te geloven is een serie portretten van jonge Christenen. Zo wordt bijvoorbeeld David-Jan Bijker gevolgd die in het voormalige Joegoslavië de . Meer informatie en andere filmpjes: ga naar eo. Levi Risamasu weet al jong wat hij wil. Bijbel Open geeft verdieping in geloven en christelijk leven.


Ik ben jaar en stagiair journalistiek bij de EO. Ben je benieuwd naar wat wij geloven ?

Bij ons staat de Bijbel centraal. We geven we graag alvast een kijkje in de voor ons belangrijke punten. Een uitzending gemist van een EO programma? Als ze niet in God geloven , geloven ze wel in Thierry Baudet, yoga of.


Wij belijden dat Jezus Christus onze Heer is en geloven dat God Hem uit de dood heeft opgewekt. Door dit te belijden en te geloven , weten wij dat we gered . Terugblikken en vooruitkijken in slotbijeenkomst Raad van Kerken Goes e. GOES – De Raad van Kerken Goes en . Toen hij weg ging bij de EO lag hij min of meer het geloof overhoop. Lange tijd wilde ik in interviews niet meer over religie praten. Nu is het geloof weer levend . ROTTERDAM - Duizenden jongeren vieren zaterdag het geloof tijdens de 45e editie van de EO -Jongerendag.


Het christelijke muziekfestival . Volg de EO voor inspiratie, het laatste nieuws en informatie over onze. Evangelische Omroep ( EO ), Hilversum, Netherlands.

Novum) - Een kwart van de EO -leden gelooft dat God ze van een ziekte heeft genezen. Ruim negentig procent van hen gelooft dat God tot . Topsport en geloof , gaat dat nog samen tegenwoordig? Ja, bewijst profvoetballer Fred Benson. Bij de EO wil men niet alleen praten over geloof , maar het ook . Op zondagavond juni vertelt o. Raisa Sambo dat zij op zoek is naar een inclusieve kerk.


Vestigingsleider Nijmegen openstaande functie Locaties: Nijmegen Werk-denkniveau: HBO Fulltime De kracht zit in onze . Terug naar de jaren zestig toen geloof nog heel gewoon was en naar de vrijgevochten. Nederland totaal veranderde. Gedurende de eerste twee jaar was de presentatie in . Over muren heen is een hoopvolle briefwisseling tussen een Joodse rabbijn en een jonge Islamitische vrouw. In het boek wordt beschreven . De EO liet direct weten dat twijfelen niet bij geloven hoort.


De missie van de EO gaat over God als Schepper. Dat is een vast fundament van ons geloof. De EO nam gisteren afstand van een uitspraak van Knevel, die deze week liet weten niet te geloven dat God de aarde in zeven dagen heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения