donderdag 19 januari 2017

Grappige sokken met tekst

Grappige sokken met tekst

IF YOU CAN READ THIS , BRING ME A COLD BEER. Of je nou kiest voor mismatched sokken , toffe tekstsokken of gezellige ChattyFeet . Welkom op badjasparadijs. Deze sokken vonden wij zó leuk dat wij als online badjassenspeciaalzaak overstag zijn gegaan.


De leukste grappige sokken met de coolste prints op de sok. Lachen en gieren om deze leuke sokken voor iemand cadeau te geven. Heren sokken met grappige teksten aan onderzijde. Bedruk de onderkant van deze zwarte sokken en maak jouw cadeau uniek!


Laat de onderkant van deze sokken bedrukken met een grappige tekst ! Hierdoor blijft de tekst altijd goed zichtbaar. Let op het lettertype kan iets afwijken van de afbeelding . Bier, wijn, whiskey: het komt allemaal vanzelf naar je toe met een paar van deze grappige sokken aan je voeten. Grappige zwarte sokken met leuke teksten.


Grappige sokken met tekst

Happy Socks giftbox met sokken. Gemaakt van een ultra comfortabele katoen mix. Groot assortiment Fereti herensokken en grappige sokken voor mannen.


Het perfecte cadeau voor de . Shop voor een klein prijs deze waanzinnig leuke sokken met humor tekst ! Met leuke verschillende structuren in de sok. Anti transpiratie sokken met coole grappige teksten. Sexy sokken met grappige tekst bij Fun-en-Feest. Online Gein artikelen bestellen, levering uit voorraad.


Deze pin is ontdekt door Lifestyle blog voor moeders. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. One size, past voor de maten -41. Deze super leuke sokken bestel je online of kom naar de . If you can read this bring me a cold beer en If you can read this please bring me wine.


En nu maar hopen dat het. Super grappig en leuk om aan papa, mama, opa of oma cadeau te geven. Voor de vrouwen if u can . Alvast voor de sint of kerst Nu ook een setje voor als je. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie sokken op hema.


Dan wordt je bestelling gratis . Sokken met de tekst : hoera jaar feestbeest! Deze grappige sokken zijn zwart met blauwe letters en het getal in een verkeersbord afgebeeld. Leuke kleurige sokken , keuze uit verschillende items. Leuk voor een kadootje maar ook om aan jezelf kado te doen. Sokjes met grappige tekstjes.


Je kunt deze leuke sokjes bestellen in maten : voor de eerste weken, voor de eerste maanden of voor kindjes vanaf 5 . Op onze sokken kan jij zelf een tekst laten bedrukken! Verzin dus zelf een leuke, grappige , gekke of juist hele lieve tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения