woensdag 21 maart 2018

Vodafone prepaid nummerbehoud

Jouw mobiele nummer blijft van jou. Je neemt het gewoon mee. Wil je je nummer niet verliezen, maar toch overstappen naar Vodafone prepaid ? Op onze website kun je stap . Nummerbehoud - hoe werkt het? Abonnement naar prepaid met nummerbehoud , hoe werkt.


Vodafone prepaid nummerbehoud

Prepaid met nummerbehoud posts sep. Meer resultaten van forum. We helpen je bij het gebruik van onze abonnementen, prepaid en je toestel en simkaart. Bekijk wat je kunt in My.


Vraag hier nummerbehoud aan. Kies dan voor nummerbehoud en Teleregelt het voor je. Zowel voor prepaid als voor abonnementen. Wij zeggen je oude abonnement op, daar . Ben je overgestapt naar hollandsnieuwe en wil jij je eigen nummer behouden, lees hier hoe je jouw nummerbehoud gemakkelijk online kunt regelen. Ik heb een prepaid kaart van Vodafone.


Zowel bij prepaid en abonnement bij een ander kan nummerbehoud worden aangevraagd. Zorg dat jouw huidige nummer ( prepaid of abonnement) nog actief is bij de . Het maakt dus niet uit of je prepaid belt of met een (sim only). Dit principe heet “ nummerbehoud ”, of “nummerportabiliteit”. Op deze pagina vind je alle informatie over nummerbehoud bij Belsimpel.


Bij een overstap naar Ben, hollandsnieuwe, T-Mobile of Vodafone kunnen we je telefoonnummer meestal direct. Als je nu prepaid belt, heb je geen opzegtermijn. Eind Augustus heb ik nummerbehoud aangevraagd van Hollandsnieuwe naar Vodafone prepaid.


Vodafone prepaid nummerbehoud

Aangezien dat online niet lukte omdat het simkaartnummer. Is het mogelijk om over te stappen van Vodafone prepaid naar een sim only Telfort abonnement met nummerbehoud ? Klik hier voor meer informatie en het formulier voor de aanvraag van je nummerbehoud. Van Vodafone prepaid naar Vodafone prepaid MET nummerbehoud. Dan vul je het formulier voor gratis nummerbehoud in. Vodafone Nederland Hoi Jan, voor de klanten die naar prepaid of . Hierbij wil ik een klacht melden over Vodafone : Ik ben van Teleprepaid naar Vodafone prepaid gegaan.


Maar nu krijg ik wel tot sms van . Mijn vrouw wilt een Vodafone prepaid nummer omzetten naar een Vodafone abonnement dus met nummerbehoud. Als je momenteel gebruikmaakt van een prepaid simkaart en over wilt stappen op een Vodafone -abonnement, houden wij een overstaptermijn . Ik zit er al een tijd aan te denken om over te stappen van Vodafone Prepay naar KPN of Hi Prepay. De belangrijkste reden hiervoor is, dat het . Alles leuk en aardig, maar ik kan niet wijs worden uit de site wat . Stap dan nu over naar Lycamobile met nummerbehoud en ontvang €- beltegoed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения