maandag 23 april 2018

Docent worden zij instroom

Docent worden zij instroom

Bent u geen docent , maar wilt u het wel worden ? Met de juiste vooropleiding en ervaring kunt u als zij - instromer lesgeven in het onderwijs. Ook als je nog geen lesbevoegdheid hebt, maar wel relevante ervaring met lesgeven, zijn er mogelijkheden om de stap . Doe je nu heel ander werk, maar droom je van het leraarschap? Via de zij - instroom kunnen deze onbevoegde docenten binnen twee jaar een onderwijsbevoegdheid.


Docent worden zij instroom

Zij-instromers worden als contractanten ingeschreven. Docent aan het lesgeven. Dit programma en de uiteindelijke studiebelasting worden in een persoonlijk intakegesprek met je afgestemd.


Kom je uit het werkveld en wil je docent worden ? Met andere woorden: ben je een zij - instromer ? Wij bieden je de mogelijkheid om docent te worden. Wie kan zij - instromer in het basisonderwijs worden ? Een groeiend aantal medewerkers uit het bedrijfsleven maakt de overstap naar het onderwijs. Zij -instromers en herintreders.


Als voorwaarde geldt wel dat je een baan als leraar ( zij - instroom ) hebt in het onderwijs. De bepaling dat de subsidie zij - instroom pas aangevraagd kan worden. Adhocdocent werkt graag samen met zij -instromers die passie hebben voor. Vraag een docent uit jouw netwerk of bel naar een school bij jou in de buurt en . Een zij - instromer is iemand die leraar wil worden in het basisonderwijs, het . Overweeg je als zij - instromer een onderwijscarrière? Carrièreswitch: leraar worden ? Dan kom je wellicht in aanmerking voor het zij - instroomtraject.


Hiermee kun je in maximaal twee jaar je bevoegdheid behalen. Je bent in het bezit van een hbo- of universitaire opleiding en je bent (binnenkort) werkzaam in het onderwijs. In het onderwijs is altijd behoefte aan nieuwe leraren.


Dat is in elk geval wat er wordt gedacht. Maar heb jij nog geen diploma op zak? Daarnaast dien je een aanstelling te hebben als docent bij een mbo-school van. Ontwikkelen van de eigen docentbekwaamheden.


Bij de pabo van Hogeschool Inholland kan dit door als zij - instromer een. Ben jij toe aan een carrièreswitch? Maar de uitval onder zij-instromers in het onderwijs is hoog. Vanaf half april gaan twee docenten met zwangerschapsverlof. Esmeralda Lauwerends, zij - instromer onderwijs.


Docent worden zij instroom

Directrice Anneke Belder heeft voor het komende schooljaar vijf vacatures die nog gevuld moeten worden. Met als doel dat ze zo enthousiast worden , dat ze versneld kunnen instromen in de deeltijdopleiding of zij - instroom. Dit heb je minimaal nodig om als zij - instromer aan de slag te kunnen als . U kunt de subsidie pas aanvragen nadat de zij - instromer is begonnen met de scholing.


Het lerarentekort biedt . De aanvragen worden toegekend op volgorde van binnenkomst, totdat. Hoe kan ik als zij - instromer lesgeven in het onderwijs? Er zijn verschillende manieren om docent in het mbo te worden.


Deze modules zijn speciaal ontworpen voor zij -instromers en worden gegeven door ervaren docenten uit de deeltijd lerarenopleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения