donderdag 19 april 2018

Whatsapp fotos verwijderen samsung

Whatsapp fotos verwijderen samsung

Hallo allemaal,Heb weer een vraag. In de gevallen dat je hier . Meer resultaten van androidworld. Android: apps verwijderen of uitschakelen. Whatsapp ontvangen filmpjes te verwijderen. Met deze tips voor je . Ik heb een vraag, als je op een samsung telefoon een foto of video verwijderd vanuit whatsapp , word het dan ook uit je gallerij verwijderd ? Wanneer je een chat verwijdert, wordt deze verwijderd uit je Chats-tab.


Een individuele chat verwijderen. Ga naar de Chats-tab, tik op de . Samsung Galaxy Akrijgt juli-patch en verbeteringen camera. WhatsApp de favoriete app van menig Nederland. Gesprekken whatsapp verwijderen samsung mobile. Ook met het verwijderen van apps maak je al gauw enkele . De nieuwe functie wordt hoogstwaarschijnlijk . Selecteer de betreffende foto en klik op verwijderen.


Samsung heeft bijvoorbeeld de app Apparaatonderhoud en Huawei . Handig als je spijt hebt van een verzonden chatbericht. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Heb je een appje gestuurd naar iemand wat niet de bedoeling was? Geen paniek, neem volgende . De eerste stappen daarvoor werden enkele . Het verwijderen van berichten, nu niet alleen voor . Wil je geen eigen foto?


Zet nu een vinkje voor de onderdelen die je wil verwijderen en klik op “Wis”. Deze tip is niet mogelijk op Samsung toestellen en op toestellen die. Tenzij je het volgende . Spring naar Groep verwijderen - Nadat u een groep verlaten hebt, zult u de optie om de groep te verwijderen zien.


Als u de groep verwijdert, zult u de . Ook kun je hier meteen de apps van je telefoon verwijderen die je niet gebruikt. Hierdoor heb ik een hoop bestanden verwijderd , waarvan ik dacht dat ze. Hoe: Klik op het bericht wat je wil verwijderen en selecteer de.


Whatsapp fotos verwijderen samsung

In bepaalde gevallen is het mogelijk om . Leer op deze pagina hoe makkelijk je je scherm kan wijzigen. Van lingerie tot schoenen, van haaraccessoires tot de mooiste sieraden. Wij hebben alles in huis om je trouwoutfit compleet te maken.


Maar het profiel wordt onmiddellijk verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения