woensdag 18 april 2018

Nummerbehoud prepaid kpn

Nummerbehoud prepaid kpn

Ga met je actieve KPN Prepaid SIM-kaart naar een KPN winkel bij jou in de buurt , of bel naar de klantenservice. Vraag hier nummerbehoud aan. Volg de instructies om je aanvraag voor nummerbehoud te bevestigen. Nummerbehoud voor Prepaid. Stap je over naar een Prepaid SIM-kaart van KPN ? Simkaart vervangen (ook voor prepaid ) Er zijn verschillende redenen om een nieuwe SIM-kaart aan te vragen: Je huidige SIM-kaart past niet in . Nieuw bij KPN - nummerbehoud prepaid aanvragen jun.


Nummerbehoud prepaid kpn

Nieuwe simkaart KPN Mobiel Prepaid jan. Problemen met nummerbehoud prepaid mrt. Meer resultaten van forum. Kies een van onze prepaid telefoons en bel, internet en SMS met het. Kies je Prepaid SIM-kaart van KPN.


Online simkaart aanvragen. Bestel een vervangende simkaart voor je abonnement in MijnKPN. Voor Prepaid vul je een formulier in. Op zoek naar een KPN Prepaid (3in1) USIM?


Koop je een KPN Prepaid SIM-kaart? Met nummerbehoud van KPN hoef jij niet een nieuw 06-nummer uit je hoofd te leren. Je kunt gewoon overstappen met behoud van je eigen 06-nummer.


Zorg dat jouw huidige nummer ( prepaid of abonnement) nog actief is bij de . Kies dan voor nummerbehoud en Teleregelt het voor je. Zowel voor prepaid als voor abonnementen. Wij zeggen je oude abonnement op, daar . Met KPN Prepaid koop je van tevoren beltegoed. Het maakt dus niet uit of je prepaid belt of met een (sim only) abonnement.


Neem gratis je huidige nummer mee naar Simpel. Ook als je nu prepaid belt. Met Jumbo Mobiel bel en internet je voordelig met prepaid en internette. De dekking is uitstekend met landelijke dekking via het KPN -netwerk.


Er ging oorspronkelijk iets mis met nummerbehoud (werd afgekeurd), omdat ik de verkeerde volgorde van mijn simcard nummer van KPN had . Als je met nummerbehoud overstapt naar KPN , Lebara, Simyo of Tele dan krijg je een sms waarmee de. Je kunt kiezen voor een Simyo Sim Only abonnement of een Prepaid. Als je nu prepaid belt, heb je geen opzegtermijn.


Dan kun je al vier maanden voor de einddatum van je contract een bestelling plaatsen op Simyo. We maken gebruik van het netwerk van KPN. Je nummer meenemen, swappen of porteren naar Lebara?


Klik hier voor meer informatie en het formulier voor de aanvraag van je nummerbehoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения