woensdag 25 juli 2018

Marokkaans voetbalelftal selectie 2018

Voetbal Renard stapt na ruim drie jaar op als bondscoach van Marokko. Marokko gaat met slechts zes in eigen land geboren spelers naar het WK. Marokko vijf in Nederland geboren spelers in de WK- selectie. Kopieer naar clipboard. Zakaria Labyad weet nog niet of hij in de . Spanje is in zijn laatste groepswedstrijd op het WK voetbal door het oog van de naald.


Marokkaans voetbalelftal selectie 2018

Hervé Renard stopt als bondscoach Marokko na mislukte Afrika Cup. Humberto Tan, Johhny de Mol en Jandino Asporaat, het is slechts een kleine selectie van bekende Nederlanders die de afgelopen . De 20-jarige rechtsback van Ajax behoort tot de selectie van spelers die Renard dinsdag presenteerde. Gemiste strafschop Ziyech kent dramatisch gevolg voor Marokko. Drie Eredivisie-krachten in Afrika Cup- selectie Marokko. Hij won met de Italianen het mondiale voetbaltoernooi.


Marokkaanse selectie is geboren in Europa . Oussama Idrissi zal in de toekomst niet voor het Nederlands elftal. Het voetbal daar is geavanceerder en de spelers zijn beter opgelei zegt. U heeft uw selectie nog niet compleet gemaakt. De opkomst van Marokko Marokko is een voetballand in opmars.


Voor het eerst in twintig. Ayoub El Kaabi werd topscorer van dat toernooi en zit nu bij de WK- selectie. Slechts zes spelers uit de 23-koppige selectie zijn geboren in het land zelf. Boussoufa geen trek in. De complete clubpagina van Marokko op Voetbalzone.


Met nieuws, wedstrijden en spelers. Word fan van Marokko en deel je favoriete herinneringen. Alle info, nieuws, matchen en spelers van voetbalploeg Marokko uit Marokko. Twee oude bekenden uit België met Marokko naar de Africa Cup.


De voorzitter van de voetbalbond heeft ervoor gezorgd dat alles nu beter is geregeld op het gebied van reizen,. El Ahmadi: Ik heb wel eens in een selectie gezeten met betere individuele spelers, maar dit is zeker beste team. Johan Derksen heeft ontzettend genoten van Youness Mokhtar. Ga voor nog véél meer Voetbal Inside.


Herve Renar bondscoach van Marokko , heeft een voorselectie van namen gelost voor de Afrika Cup (juni tot juli in Egypte). Mazraoui speelde zich daarmee in de kijker bij Renar die hem opnam in zijn voorselectie voor het WK. De KNVB heeft nog altijd de mogelijkheid om Sofyan Amrabat voor het Nederlands elftal uit te laten komen. Donderdag juni is het zo ver, dan. Ziyech, Mazraoui en Idrissi in voorselectie van Marokko.


Litouwen een blessure op en trainde zondag niet met de selectie mee. Het nummer Mabrouk 3lina van rapper Ismo is een hit. Samen met andere artiesten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения