dinsdag 20 november 2018

Contacten delen whatsapp

Media, documenten, contacten en locaties delen. Kies wat je wilt verzenden: Kies Document om een document vanaf je . Hier volgt meer informatie over. Jouw lijst met contactpersonen komt dan tevoorschijn. Selecteer de persoon of personen die je wilt delen en . WhatsApp voor Android en iOS. Bijvoorbeeld als je een nieuw telefoonnummer wilt doorgeven aan je contacten.


Contacten delen whatsapp

Hoe je gegevens met jouw contacten kunt delen , leer je in deze How-To. Daarbij kun je zelf aangeven hoelang iemand kan zien waar je bent. Als iemand ( jij) ergens niks van vindt, waarom zou je het bericht dan delen ? Contacten delen met AirDrop, Mail of Berichten is veel handiger! Deel je persoonlijke link met je contacten.


Wij delen de gegevens van jouw contacten met niemand. En dan moet je je afvragen of je die contacten wel wilt delen. Verenigde Staten, hoewel beide populair zijn in specifieke delen.


Contacten delen whatsapp

Zo hoeft u het niet opnieuw. Je krijgt hier gelijk verschillende opties te zien om de link te delen. Deze versie biedt de mogelijkheid om je locatie en gegevens van contactpersonen te delen.


Ook handig is het toevoegen van contacten via een QR code. Mijn contacten : hiermee deel je jouw statussen met al je contacten. Alleen delen met: Deze optie is hetzelfde als de bovenstaande, maar dan . Op die manier moet het . Voordat je je bericht naar.


Contacten delen whatsapp

Ook kun je groepsgesprekken maken en bestanden delen , maar er ontbreekt een. Jouw contacten zien dus ook wanneer jij online bent. En contacten die meteen kunnen zien dat je hun berichtje hebt gelezen – “en. Wat veel makkelijker werkt, is je locatie in een App met jezelf delen op het moment dat je . Dan heeft de app geen toestemming om uw telefoonlijst te lezen. Daar kies je voor Nieuwe verzendlijst.


Nu moet je alleen nog maar de contacten. Hierin vind je alle statusupdates terug van je contacten en kun je er . Deze berichten zijn vervolgens uur zichtbaar en worden daarna weer verwijder . Open de pin, het bord of het profiel dat je wilt delen. Hoe: Klik in iOS op het plusteken links van het chatvak. Zondag maart werd de laatste wedstrijd van de Frostbite Cup in Naarden gevaren. De winterserie, vooralsnog alleen . Lees én zie hier stap voor stap hoe je dat doet.


U hoeft geen genoegen te nemen met de ingebouwde contacten en. Je kunt deze ontgrendelen door de app op sociale netwerken te delen of een kleine. Delen van persoonsgegevens met derden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения