dinsdag 19 februari 2019

Horeca te huur oss

Aan de rand van het centrum van Tiel bieden wij een uniek object te huur aan. Bekijk alle winkels te koop en te huur in Oss op funda in business. Restaurant te huur in oss. Ook geschikt voor café-bar of snackbar prachtig pand bijvoorbeeld!


Bestemming: Winkelruimte, horeca. Te koop prachtig Grand Café in Nijmegen.

Vind horeca te huur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te Huur : Café Marktzicht te Oss. Ik ben niet tegen horeca , wél tegen overlast, legde Gremmen uit.


Drie maanden borg tbv huur gevraagd. Wij helpen in de begeleiding bij aankoop,. Het staat u vrij bij hen te informeren. Wat kost beroepskeuze in de omgeving van Oss ?

Vergelijk de kosten van beroepskeuzeadviseurs in de omgeving. Hiermee in verband houdende is men bereid om mee te denken in een spoedige overname. Deze horeca exploitatie is gesitueerd midden in het centrum van Oss.


Het opleidingsbedrijf IT Randsteden gaat zich vestigen per januari op de Computerweg 2-te Amersfoort. Ze huren er 1m² op de verdieping alsmede 5 . Welkom bij H3 een eigentijdse horecazaak waar beleving, kundig gastheerschap en. In ons eetcafé is er ieder moment van de dag wel wat te beleven.


Het te koop zetten van uw horecazaak in Oss. Ook zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van huurcontracten, . Ontbrekend: oss aankoop, verkoop, verhuur, taxaties. De typerende Hollandse gemoedelijkheid was in dit café vroeger zeker te vinden. Horecaobject op ruim perceel te koop. Geachte lezer, Per januari hebben wij onze bedrijfsactiviteiten gestaakt.


Op dit moment zijn we druk bezig om een nieuw bedrijfsplan op te stellen om de zaal . Oppervlakte: te huur vanaf 81m eventueel uit te breiden tot 161m2. Hoogte: meter Inhoud: 3liter Prijs : € 3incl btw per weekend Gratis bezorging plaatsing en ophalen in Oss en . Te huur grote horeca glasdeur koelkast. Beschikbaarhei Ja, per direct .

Wegens een bestuurlijke activiteit is het bestuur van vrijdag november tot en met maandag december niet aanwezig op de . Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Oss ? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden . Cross Trackr Peerless (Schrijven, Luxe Schrijfwaren, Luxe schrijfwaren Cross) - pagina 1. Het ligt lekker in de hand en zal de telefoon niet te dik maken. Wij zetten alle zeilen bij om uw feest tot een succes te maken.


U kunt ons assortiment online bekijken . De Burgwal in Oss ligt in het kernwinkelgebied van de stad. Hier hebben wij te huur een winkel-unit van 1m² met pantry en toilet. Je kunt de filters hieronder gebruiken om een ring met een bepaalde maat te selecteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения