dinsdag 19 februari 2019

Pushmeldingen iphone aanzetten

Deze tip legt uit hoe je pushberichten en meldingen instelt en uitschakelt en wat interactieve notificaties zijn. Push notificaties op iOS zijn de meldingen die soms plots verschijnen. Hoe werken ze, hoe zet je ze uit, hoe beheer je ze?


Dit zijn kleine berichten of waarschuwingen die je . Met Berichtgeving in iOS is het nog eenvoudiger om meerdere meldingen tegelijk te bekijken en beheren, waardoor u onderbrekingen . The Android app will automatically send. Maar krijg geen pushmeldingen bij een . Dit werkt overigens voor alle apps die je . Hier kan je ook het trillen aanzetten. De belangrijkste merken . We sturen je meldingen voor . Ontbrekend: aanzetten Wat zijn push notificaties en hoe beheer je de meldingen? De Instagram app waarschuwt je voor nieuwe berichten, reacties van volgers of mensen die jij volgt. Je kunt ervoor kiezen om pushmeldingen te ontvangen wanneer iemand je.


Je hoort het direct als iemand een. En dat zijn er tegenwoordig nogal wat hè, die pushmeldingen en notificatie bolletjes. OS applicaties kunnen drie type meldingen geven:. Pushmeldingen ontvangen via de Twitter-app voor iOS. Instellen binnen iOS : Ga naar Instellingen.


Kies de app waarvan je de berichtgeving wilt . U ontvangt push-meldingen van uw mailprogramma voor nieuwe mails. In dit artikel:In- en uitschakelen van app-meldingen ( iOS )In- en uitschakelen van. Voor iOS : ga bij elke app naar instellingen, en schakel de meldingen uit. Ook als ik de app opnieuw installeer kan ik de notificaties niet aanzetten. Spring naar Hoe moet je Mobiele Push Meldingen aanzetten - Als je Mobiele Push Meldingen.


WordPress voor iOS geïnstalleerd hebt of. Met Rabo Alerts krijg je bericht als er iets belangrijks op je rekening gebeurt. Bijvoorbeeld als je rood komt te staan. Er is veel gedoe of pushmeldingen in Mail.


Lees hoe je Rabo Alerts instelt. U krijgt dan direct bericht op uw telefoon. De Discord-apps voor Android en iOS hebben beide hun eigen notificatie- instellingen.


Deze zijn net iets anders dan de instellingen voor. De NOS redactie verstuurt notificaties bij groot nieuws en sportnieuws. Deze notificaties kunt u ontvangen in de NOS-app en in Chrome browsers vanaf versie. Tik op de profielfoto van Chats.


Pushmeldingen iphone aanzetten

U kunt uw iOS - of Android-apparaat hierdoor voor het volgende gebruiken: Braava jet . Met de laatste update van de Twitter app op iOS en Android is het. Binnen de app ga je naar het account waarvan je push meldingen wilt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения