donderdag 14 februari 2019

Omegle jb

HEILOO - Rondlopen met problemen of toch liever anoniem hulp zoeken? Anonieme hulp voor jongeren via telefoon, chatroom , vragenplatform, forum. Zie je het even niet meer zitten? Wij bieden een luisterend oor.


We praatten met psycholoog Jean-Plerre van de Ven over het delen van je problemen. Interactieve website over psychische problemen , speciaal voor kinderen en jongeren. Van ADHD en autisme tot trauma en tics.


Over geestelijke gezondheidsproblemen praten we niet graag. Chat mogelijkheid via . Onze chatdienst is op dit moment jammer genoeg gesloten of bezet, wat. Dat er behoefte is aan een luisterend oor bij de doelgroep van de Kindertelefoon. Door Malou van Hintum oktober . Telefonische hulpverlening en chat.


Zoek je iemand om anoniem. Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link. Voor jongren die al een tjddje niet zo lekker in hun vel zitten.


Dip-test, tips en on -line cursus. Registreer Wachtwoord vergeten? Online marketing kan je vandaag de dag niet meer los zien van Search Engine Optimization, oftewel . Zorgen of vragen over familiale problemen ? Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Met vragen en problemen over welzijn kan men terecht bij een Centrum voor. Is anonieme hulp voor jou de eerste stap om iets aan je problemen te doen?


Omegle jb

Heb je problemen en zoek je een luisterend oor voor jouw verhaal, online,. Onze chatgesprekken zijn anoniem, gratis en duren maximaal minuten. Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Maar er zijn maar weinig mensen die werkelijk hulp zoeken voor hun problemen. Blijf niet te lang alleen rondlopen met uw problematische gevoelens en gedachten.


Het benoemen en bespreken is de eerste stap naar een oplossing. U kunt ook mailen of chatten. Staat jouw onderwerp er niet bij? Geen probleem , begin gewoon een chat. We zijn er voor jou en . Praten over problemen Waarom praten over je problemen belangrijk is.


Heb je vragen over je gezondheid of over het medisch onderzoek. Wil je praten over hoe je je voelt? Vrouwen bellen en chatten vaker dan mannen. Wellicht omdat vrouwen nog altijd makkelijker praten over hun gevoelens”, zegt Jennifer Pots.


Ze zijn bijvoorbeeld bang om te praten over hun probleem. Maar hoe vaker je de chat bezoekt, hoe meer ruimte je durft in te nemen. Je durft over je problemen te praten en anderen om advies te vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения