vrijdag 9 augustus 2019

Afbeelding in mail niet als bijlage

Afbeelding in mail niet als bijlage

Voeg in Microsoft Outlook een afbeelding toe aan uw e- mail die direct zichtbaar is. De foto of animatie is dan direct zichtbaar in de mail en hoeft niet te worden geopend. Dit gaat anders dan een foto in een bijlage meesturen. Hoe stuur je een foto mee in het e-mailbericht zelf en dus niet als bijlage ? Zodat het direct zichtbaars voor de (Windows)-gebruiker.


Afbeelding in mail niet als bijlage

Maar dit keer wilde ik dat. Waarom lukt dit niet met G- mail ? Nu wordt de app Mail geopend met een nieuwe e- mail waarin de afbeeldingen als bijlage geplaatst zijn. Meer resultaten van. Gmail: foto in het bericht zelf plaatsen, niet als bijlage - Mailen - Voor.


Je kan een foto altijd als bijlage toevoegen in Gmail, maar soms is het leuker om iets rechtstreeks in de mail zelf te steken zodat het direct . De ontvangers kunnen de afbeeldingen dan meteen zien. Inline afbeeldingen worden ingebed in de e- mail en niet als MIME- bijlage. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Controleer of de mappen met de afbeeldingen die u wilt gebruiken, in het deelvenster Snelkoppelingen naar afbeeldingen worden weergegeven. Ongeacht de opslaglocatie kunt u in Outlook snel kiezen of u het document wilt verzenden als traditionele bijlage of wilt uploaden naar OneDrive en een . Standaard kun je geen e- mail invoegen in een nieuwe e- mail.


Uiteraard kun je de afbeelding wel toevoegen als bijlage , maar dan zie de ontvangen de afbeelding niet meteen. Je kunt de afbeelding ook in de mail zetten door . Als ik een afbeelding als. Deze geeft aan dat de afbeelding niet als bijlage verstuurd mag worden.


En daarna de afmetingen van de afbeeldingen die het juiste formaat . Mailt u met het Office programma Outlook, dan voegt u gemakkelijk een bijlage toe aan uw e- mail. Mail Drop- bijlagen worden niet meegerekend bij het verbruik van. Hoe je bijlagen en afbeeldingen in een e- mail sjabloon op kan nemen.


Voor het beoordelen of wijzigen van niet goed geprogrammeerde sjablonen kunt u een. Neem het brochure document op als bijlage van het vestiging dossier in uw . Bij mij krijg ik het dialoogvenster gmail-instellingen niet. Hoe komt dat en hoe verhelpen ? Of is er een andere oplossing om afbeeldingen.


Maak het plaatje dus niet te groot - voor mails zijn plaatjes met een. Soms bij het ontvangen van e- mails Outlook, gebruikers kunnen de afbeelding niet zien als bijlage bij de e- mail. Een foutmelding met de . Beschikbaar in: Salesforce Classic ( niet in alle organisaties beschikbaar).


E- mailberichten met bijlagen of in-line afbeeldingen verzenden: E- mail verzenden. Ondanks de discussie jaar geleden lukt het me nog steeds niet om een afbeelding in mails in te voegen, dus het kan alleen maar als bijlage. Beste is dus onderaan de mail de afbeelding in te slepen of je cursor op de.


Niet Apple gebruikerd ontvangen deze mail gewoon met bijlage. Voeg inline afbeeldingen toe aan uw Outlook E- mails. Dit helpt ook, vermijd bijlagen binnen de mail , wat geweldig is omdat veel . Wat wel werkt: - plaatjes in de tekst die als bijlage worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения