donderdag 8 augustus 2019

Instock amsterdam

De menukaart van De Driehoek is eigenlijk eenvoudig samen te vatten: een smakelijke mix van traditionele gerechten en Hollandse snacks. Gaan de bewoners van het oude Utrecht straks de brug over om te genieten van het tweede centrum van de stad? Voor kleine ondernemers zoals ik zijn zulke huurprijzen niet haalbaar.


De doelstelling is om snel, kwalitatief hoogstaande gerechten vers te bereiden. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat .

UUR TE HUUR VOOR VERGADERINGEN, MEETINGS, . Een combinatie van winkels, horeca en andere voorzieningen maakt het een ideale. Horeca pand gelegen in centrum Boskoop! Verhuur casco horecabedrijfsruimte aan de Wijde Begijnenstraat te Utrecht. Aanhuur casco bedrijfsruimte in opdracht van Restaurant Buurten te Utrecht.


Na werving is Artisanal Cuisine geselecteerd om de horeca te exploiteren,. De groei van horeca in het centrum van Utrecht gaat te hard. Huur horecapand in Utrecht. De concurrentie is moordend en de huurprijzen in het nieuwe Hoog .

Naast de theaterzaal zijn ook de torenkamers te huur tegen een gunstig tarief. Een boulevard met palmbomen, 1winkels, horeca , kantoren, een. Hoogste tijd om nu eens voor altijd afscheid te nemen van dat. Het vinden van een geschikt horecapand te huur in Weert begint bij Wulms Vastgoed.


Bekijk het actuele portfolio en neem direct contact met ons op. Utrecht centrum is te bereiken in minder dan autominuten. Om wrijving over en weer te voorkomen en leuke samenwerkingen te bevorderen gaan we vooraf. Huurtermijn We kunnen, als je dat wilt, een huurtermijn voor een langere termijn afspreken, zodat je.


Nederlands grootste bouwterrein te bezoeken op de Dag van de Bouw. Winkelruimte te huur : Huurprijs € 17- Per vierkante meter per jaar. Utrecht Leidse Rijn ” zijn deze nieuwbouw commerciële ruimten gelegen.


Leidsche Rijn omdat de huurprijzen daar lager liggen. Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie . Bij de Hoge Weide werken naast ons professionele horecateam mensen met een. Wij zijn snel te bereiken vanaf de snelweg en in onze omgeving zijn . Planontwikkeling: Restaurant KFC en De Beren Harderwijkweg te Gouda.


Beide franchiseondernemers hebben een langjarige huurovereenkomst ondertekend.

Sportpark De Paperclip, Leidse Rijn. Hierin komen 1sociale huurappartementen van Mitros. Zo komt hoogbouw MARK eruit te zien. Aan het Amsterdam-Rijnkanaal staat het Sluiswachtershuis, hierin komt horeca.


Casco horecaruimte in Winkelcentrum Vleuterweide. De huurprijs bedraagt € 25– per mper jaar. Huurinformatie Winkelcentrum Groeneweg te Utrecht, te huur is 9mbvo.


De karakteristieke zalen achter het café hebben een schitterende eigen opgang en zijn uitstekend geschikt voor uw bruiloft, vergadering, verjaardagsfeest, . Dit jaar fietsen we langs de horeca -leden van Vleuten en Haarzuilens. Te huur : bedrijfspand met kantoor, gelegen op bedrijventerrein Oudenrijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения